Advert
Advert
Advert

Olay53 Ailesinin Acı günü

olay53 haber sitesinin imtiyaz sahibi ve Karadeniz Ofset Matbaası’nın sahibi Mustafa Köroğlu’nun annesi Hanife Köroğlu, hayatını kaybetti.

Olay53 Ailesinin Acı günü
Olay53 Ailesinin Acı günü admin

Rize’de yayın yapan olay53 haber sitesinin imtiyaz sahibi ve Karadeniz Ofset Matbaası’nın sahibi Mustafa Köroğlu ile Samahat Kap, Emine Öksüz ve Melahat Köse’nin annesi; İdris Köse’nin kayınvalidesi, olay53 Genel Yayın Yönetmeni Ali Köroğlu ve olay53 Yayın Koordinatörü İbrahim Köroğlu ile Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şeflerinden Hüseyin Köroğlu’nun babaanneleri, Merhum Hacı Ali Köroğlu’nun Eşi Hanife Köroğlu (89), hayatını kaybetti.

Merhume Hanife Köroğlu’nun cenazesi ikindi namazının ardından Merkez Tuğlalı Köyünde kılınarak aynı yerdeki aile kabristanlığında defnedildi.

Merhume Köroğlu, uzun bir süredir tedavi görmekteydi ve 21 günü yoğun bakım ünitesinde olmak üzere son 27 gündür tedavi gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde solunum ve kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybetti.

Okur53 ailesi olarak Merhumeye Allah’dan Rahmet, Değerli dostlarımız Ali Köroğlu ve İBrahim Köroğlu başta olmak üzere tüm ailesine sabır diliyoruz.

olay53 rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
mustafa holoğlu     2017-03-28 Merhume Hanife Köroğluna Allahtan rahmet Köroğlu Ailesine,sevenlerine,dost ve akrabalarına sabılar niyaz ederim...
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!