Advert
Advert
Advert

Uluslararası turnuva 5. kez Rize'de yapılıyor

İlki 2010 yılında yapılan 14-15 Yaş Uluslararası Mehmet Akif Pirim Greko-Romen Güreş Turnuvasının 5.’si 06-08 Kasım 2015 tarihlerinde Rize Yeni Şehir Spor Salonunda yapılacak.

Uluslararası turnuva 5. kez Rize'de yapılıyor
Uluslararası turnuva 5. kez Rize'de yapılıyor admin

Türkiye Güreş Federasyonu ile Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilecek turnuvaya yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 200 sporcu katılım sağlaması bekleniyor.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik yaptığı açıklamasında “Olimpiyatlarda şanlı bayrağımızı göndere çektiren, Ülkemizin ve İlimizin medarı iftarı Olimpiyat şampiyonumuz Mehmet Akif Pirim adına bu yıl 5.’sini düzenleyeceğimiz şampiyonaya Mehmet Akif Pirim’in yanı sıra Olimpiyat ve Dünya şampiyonlarımız Mahmut Demir ve Şeref Eroğlu şeref konuğu olarak katılacaklardır. Şampiyonaya Türkiye, Azerbaycan, Gürcistan, İran, Ermenistan ve Yunanistan’dan 200’e yakın sporcu olarak katılarak 3 gün boyunca ter dökecekler. Bizlerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Rize halkını bu güzel Turnuvaya davet ediyoruz ” diye konuştu.

Şampiyonanın Açılışı 07 Kasım 2015 Cumartesi günü saat 16.30’da Yeni Şehir Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

rize rize gençlik spor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!