Advert
Advert
Advert

Ardeşen GSK, bilet uygulamasını başlatıyor

Ardeşen GSK, 2015–16 Sezonunda bilet uygulamasını hayata geçiriyor. Maç başı 3 tl gibi sembolik bir ücret alınarak, seyircinin kulübe katkı sunması sağlanacak. 15 yaş altı çocuklara ise ücretsiz.

Ardeşen GSK, bilet uygulamasını başlatıyor
Ardeşen GSK, bilet uygulamasını başlatıyor admin

Hentbol Bayanlar Süper Ligi Ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, taraftarın da isteği üzerine bilet uygulamasına başlıyor. Amaç, seyircinin de kulübe katkıda bulunmasını sağlamak.

8 yıldır Ardeşen GSK yönetiminin maçları seyirciye ücretsiz izlettirdiğini anımsatan Ardeşen GSK Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, “Son yıllarda taraftarımızın önemli bir kesimi takıma destek olmak adına bilet uygulamasına geçmemiz konusunda bizlere ısrarla taleplerini iletti. Bu talepler karşısında yönetim kurulumuz 2015–16 sezonundan itibaren bilet uygulamasına başlamaya karar verdi. Amacımız seyircimizin de çorba da tuzunun bulunması sağlamak. Bu hedefle seyircimiz 3 TL gibi sembolik bir ücret karşılığında hem maç izleyecek, hem de ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi ulusal ve uluslar arası arenada temsil eden takımımıza destek çıkmış olacak. Bu uygulama 15 Yaş Altı Çocuklara ise ücretsiz olacak.” ifadelerini kullandı.

Zenginal, “Geçen sezon ki Avrupa Kupası maçlarında yaşanan küçük çaplı tatsız olaylar neticesinde, kulübümüzün Avrupa Hentbol Federasyonu tarafından almış olduğu 5 Bin Euro’luk ceza, taraftarımızı derinden üzmüştü. Özellikle bu olaydan sonra taraftarımızın önemli bir bölümü biletli uygulama ile takıma katkı sunmak istedi. Bu istekleri de bizleri çok mutlu etti. Netice de ise Taraftarımız ile kulüp arasındaki bağın ne kadar da güçlü olduğunu, taraftarımızın takıma karşı duyduğu sorumluluk bilincini bir kez daha gördük. Bu bilinç sayesinde önümüzdeki yıllarda bu ve buna benzer olay ve cezaları gerektirecek taşkınlıkların da önüne geçeceğimize inanıyoruz. Ayrıca, esnafımızdan ve sivil toplum kuruluşlarımızdan, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlardan da sponsorluk çalışması çerçevesinde önemli ölçüde katkı görüyoruz. Bu katkılar bizlere maddiyattan çok manevi anlamda büyük güç veriyor. Bir ilin nasıl kenetlenerek takımlarına sahip çıktığını görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere her zaman destek çıkan, inanan, güvenen, cefakâr, fedakâr ve istekli taraftarımıza, esnafımıza ve kurumlarımıza, yönetim kurulum, teknik ekibim ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ardeşen GSK yönetimi ayrıca, kombine bilet uygulamasını da hayata sokarak, Protokol Ön Koltuklarının ve yeni oluşturulan Loca bölümlerini de Kombine olarak satışa sundu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!