Advert
Advert
Advert

Ak Parti Rize'de aday listesi değişmeyecek!

1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Ak Parti'nin Rize'de listesini değiştirmeyeceği ve aynı adaylarla seçime gireceği iddia edildi.

Ak Parti Rize'de aday listesi değişmeyecek!
Ak Parti Rize'de aday listesi değişmeyecek! admin

1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan Milletvekilliği Genel Seçimleri için Ak Parti'den Rize Milletvekilliğine aday adayı başvurusunda bulunan isimler belli oldu.

7 Haziran seçimleri için 23 ismin aday adaylığı başvurusunda bulunduğu Ak Parti Rize'de, 1 Kasım seçimleri için sadece 10 kişi aday adaylığı başvurusunda bulundu.

7 Haziran seçimlerinde Milletvekili seçilen Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak'ın dışında, Ak Parti Rize İl Başkanlığına giderek başvuru dosyalarını İl Başkanı Muhammed Avcı'ya teslim eden diğer isimler Harun Mertoğlu, Rahmi Metin, Davut Birben, Mustafa Çelik ve Mehmet Çelik oldu. Bir önceki seçimde başvuru yapan İlyas Gör ve Eski Milletvekili Lütfi Çırakoğlu ise başvuru dosyasını Ankara'da teslim etti.

Başvuru süresinin sona erdiği Ak Parti'de 1 Kasım seçimleri için bazı illerde milletvekili listelerinde değişiklikler yapılacağı ancak Rize'de isimlerin değişmeyeceği iddia edildi. Ak Parti'nin Rize'de seçmenin karşısına, 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak isimleriyle çıkacağı belirtiliyor.

Cem Kazmaz, Bıyık'ın oylarına göz dikti

Öte yandan 1 Kasım seçimlerinde CHP'den yeniden 1. sıra adayı olması beklenen Kenan Bıyık'ın, bu seçimde kazanması ihtimaline yüksek gözle bakılırken, MHP'den bir önceki seçimde 1. sıra adayı olan Cem Kazmaz'ın bu seçimde Kenan Bıyık'a verilecek oylara göz diktiği ve böyle bir çabanın da Ak Parti'nin işine yarayacağı belirtiliyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!