Advert
Advert
Advert

Arzu Asiye Özdemir: Galibiyet Serimizi Galatasaray Maçı ile Sürdürmek İstiyoruz

Rize Belediyespor’da Arzu Asiye Özdemir, ligde yakaladıkları galibiyet serisini Galatasaray maçı ile devam ettirmek istediklerini kaydetti.

Arzu Asiye Özdemir: Galibiyet Serimizi Galatasaray Maçı ile Sürdürmek İstiyoruz
Arzu Asiye Özdemir: Galibiyet Serimizi Galatasaray Maçı ile Sürdürmek İstiyoruz admin

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi 17. Haftasında deplasmanda Nesibe Aydın’ı 72-61 mağlup ederek son 3 maçını kayıpsız geçen Rize Belediyespor, Cumartesi günü Rize Yenişehir Spor Salonunda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde aynı salonda gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

İlk devre istediği sonuçları elde edememesine rağmen ligin ikinci devresine fırtına gibi başlayan ve evindeki ilk maçta Emlak Konut’u elinden kaçıran Rize Belediyesi, ardından 2’si deplasman, biri Rize’de olmak üzere oynadığı 3 maçı kazanmayı başardı. Özellikle Başkent’te oynadığı son maçta ligin güçlü ekiplerinden ve geçen sezonun Süper Lig Play-off yarı finalistlerinden Nesibe Aydın’ı mağlup etmeyi başaran Rize Belediyespor’da yüzler gülmeye başladı. Ligde 3’te 3 yaparak ligin son sırasından da kurtulmanın verdiği moralle Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdüren Rize Belediyespor’da yeni hedef şampiyonluğun güçlü adaylarından Galatasaray’ı da mağlup ederek 4’te 4 yaparak üst sıralara tırmanmak.

Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Rize Belediyespor’un başarılı sporcularından Arzu Asiye Özdemir, çok güzel bir hava yakaladıklarını ve galibiyet serisini Galatasaray maçı ile devam ettirmek istediklerini kaydetti.

Nesibe Aydın gibi ligin güçlü ekibine karşı çok zor bir deplasmanda alınan galibiyetin takıma ayrı bir sinerji kattığını  kaydeden genç basketbolcu Arzu Asiye, bu moralle Galatasaray maçına çıkacaklarını ve hedeflerinin önce Galatasaray’ı ardından deplasmanda Çankaya Üniversitesi’ni mağlup ederek 5’te 5 yapmak olduğunu belirtti.

Arzu Asiye, Nesibe Aydın maçı öncesinde çok çalıştıklarını ve bunun karşılığını da parkede aldıklarını ifade ederek, “Çok çalıştık Nesibe Aydın maçı için. Sahada birlik beraberlik olduğu müddetçe kazanmayı da bildik. Nesibe Aydın maçını kazanarak 3’te 3 yaptık. Serimizi Galatasaray maçı ile devam ettirmek istiyoruz. Galatasaray maçında da bunu sürdüreceğimize inanıyorum.” dedi.

Galatasaray maçının ardından lige verilecek 10 günlük arada tüm hazırlıklarını Ankara’da oynayacakları Çankaya Üniversitesi galibiyeti üzerine yapacaklarını kaydederek, “Galatasaray maçından sonra biraz aramız var. Ondan sonra Çankaya Üniversitesi ile Ankara’da oynayacağız. Çankaya maçı için daha çok çalışmamız gerekiyor. Bizim direkt rakiplerimizden biri. Başkent’te kazandığımız Nesibe Aydın maçından sonra Ankara’da 2. Galibiyetimizi Çankaya’ya karşı almak istiyoruz. Onu da alacağımıza inanıyorum. Bu seriyi bozmayacağımızı düşünüyorum.“ diye konuştu.

Rize Belediyespor forması altında sergilediği performansla takımın Süper Lig’e yükselmesinde de önemli katkıları olan Arzu Asiye, hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçında tüm taraftarlarını salona ve desteğe davet ederek, “Taraftarlarımız 3 yıldır bizimle birlikte burada çok güzel bir atmosfer sergiliyor. Desteklerinden dolayı onlara çok teşekkür ediyoruz. Hem bu maçta hem kalan maçlarda taraftarlarımıza daha çok ihtiyacımız olacak. Bu yüzden tüm taraftarlarımızı burada görmeye ve desteğe devam etmelerini istiyoruz” şekline konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!