Advert
Advert
Advert

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz komşu belediyelere sitem etti

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, komşu belediyeler tarafından ilçeye bırakıldığını iddia ettiği sahipsiz sokak hayvanları konusunda sitem etti.

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz komşu belediyelere sitem etti
İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz komşu belediyelere sitem etti admin

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, sosyal medya hesabından komşu ilçe belediyelerinden İkizdere'ye getirildiğini iddia ettiği sokak hayvanları tarafından telef edilen tavukları paylaştı. Paylaşımında açıklamada bulunan başkan Karagöz, komşu belediyelere "Bu katliamda sizin de payınız var" diyerek, "Tek suçumuz sokakta yaşayan canlara sahip çıkmak mı? Ayıp ama yapmayın artık bunu.  Değerli komşu belediye yetkilileri  lütfen kendi mahallelerinizden, sokaklarınızdan topladığınız sokak hayvanlarını  İkizdere sınırları içine bırakmayın, bu suçtur ve vicdansızlıktır kusuruma bakmayın ama sorumsuzluktur. Sözlü olarak hep uyardım kamera kayıtları elimizde artık tahammülümüz yok  bizler nasıl  bu konuda elimizi taşın altına sokuyorsak sizler de  bu sesiz canlar konusunda elinizi taşın altına sokmalısınız yani toplayıp bir kamyonete doldurup dağın başına veya İkizdere'ye artık bırakmayın.

Etik olmaz  diye  tutanak tutup yargıya  taşımadık ama artık gereğini yapacağız. Sahipsiz bir şekilde dışardan kamyonetle getirilip bırakılan bu sokak hayvanları kendilerine alan bulmak için  şenlik olan mahallelerimizde yoğunlaşıyor ve sonuç  fotoğraflarda gördüğünüz  durum. Vatandaşın kümesine girip 12 tavuğunu telef etti.. elimizdeki kamera kayıtlarını vatandaşa verip sizler hakkında dava mı açtıralım??? Komşu belediye yetkilileri artık bu davranışlardan vazgeçsin lütfen" ifadelerine yer verildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!