Advert
Advert
Advert

Kılıçdaroğlu: ÇAYKUR işçilerinin kadro sorununun mücadelesini vereceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ÇAYKUR’da çalışan 9300 mevsimlik işçinin kadro sorunu ile ilgili mücadelelerini sürdüreceklerini kaydetti.

Kılıçdaroğlu: ÇAYKUR işçilerinin kadro sorununun mücadelesini vereceğiz
Kılıçdaroğlu: ÇAYKUR işçilerinin kadro sorununun mücadelesini vereceğiz admin

Geçtiğimiz haftalarda CHP Rize İl Başkanlığından milletvekili aday adayı olmak için istifa eden Saltuk Deniz, il başkanlığı sürecinde olduğu gibi adaylık sürecinde de ÇAYKUR’da çalışan mevsimlik işçilerin kadro talepleri hakkında hassasiyet göstererek meclis gündemine taşınması adına çalışmalarını sürdürüyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na ÇAYKUR mevsimlik işçilerine kadro verilmesi talebini bir kez daha ileten Deniz, geçen haftaki grup toplantısında olduğu gibi bu haftaki grup toplantısında da Kılıçdaroğlu’nun konuyu bir kez daha gündeme getirmesini sağladı.

Kılıçdaroğlu, CHP grup toplantısında konu hakkında, “ÇAYKUR işçileri diyor ki: “Geçen söz ettiniz bizden. Rize, Trabzon, Artvin, Giresun fabrikalarında çalışan mevsimlik işçileriz, 9300 kişiyiz. Bize kadro verilsin." Grup başkanvekillerimize geçen hafta söyledim, bu hafta da söylüyorum. Yasa geldiği zaman bunun mücadelesini vereceğiz. Rizelilere söyledim, unutmadığını yine söylüyorum değerli arkadaşlarım: Kaçak çayı bitireceğim, Rize meydanında bunları yakacağım. Rizeli unutur ama Bay Kemal unutmaz, unutmaz.” İfadelerini kullandı.

“Bu Konuyu Sürekli Gündemde Tutacağız”

Kılıçdaroğlu’nun yaptığı konuşmanın ardından sosyal medya hesaplarında bir mesaj yayınlayan Saltuk Deniz, mesajında şunları kaydetti: “ÇAYKUR’da çalışan mevsimlik işçilerimizin kadro sorununu genel başkanımıza bir kez daha ilettik. Sağ olsun Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, bugünkü grup toplantısında bir kez daha ÇAYKUR’da çalışan mevsimlik işçilerimizin kadro sorununu gündeme taşıdı. Bu konuyu sürekli gündemde tutacağız.”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!