Advert
Advert
Advert

Rize Belediyesinin Sayı Kraliçesi Benson: Savaşarak Kazanacağız

Rize Belediyespor Kadın Basketbol takımının sayı makinesi Marie Elise Benson, Melikgazi Kayseri Basketbol karşılaşmasının oldukça zor geçeceğini belirterek sahada savaşacaklarını ve maçı kazanacaklarını kaydetti.

Rize Belediyesinin Sayı Kraliçesi Benson: Savaşarak Kazanacağız
Rize Belediyesinin Sayı Kraliçesi Benson: Savaşarak Kazanacağız admin

Rize Belediyespor, 21 Ocak Cumartesi günü Saat: 14.30’da ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 16. Haftasında Melikgazi Kayseri Basketbol ile Rize’de karşılaşacak.

Emlak Konut maçında ortaya konan oyun ve Bursa deplasmanında alınan galibiyetin morali ile kümede kalma mücadelesi veren takımlar içerisinde yer alan rakiplerinden olan Melikgazi Kayseri Basketbol maç hazırlıklarını Rize Yeni Şehir Spor Salonunda sürdüren Rize Belediyespor’da tek hedef hafta sonu oynanacak maçı da kazanarak rakiplerle puan farkını 1’e indirmek.

Rize Belediyespor’un sayı yükünü çeken Marie Elise Benson, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, “Çok zorlu bir maç. Bizim için çok büyük ve çok çok önemli bir maç. Sahada savaşacağız ve elimizden geleni yaparak kazanacağız” dedi.

Henüz Kaybedilmiş Hiçbir Şey Yok. Taraftarımızın Desteğine İhtiyacımız Var

Kayseri maçında taraftar desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyacaklarını kaydeden ve bütün sporseverleri cumartesi günü oynanacak maçta desteğe davet eden Benson, “İkinci devreye çok güzel oynadığımız ancak şansız bir şekilde çok az sayıyla kaybettiğimiz Emlak Konut maçı ile başladık. Çok güzel bir performans gösterip çok iyi mücadele ettik sahada. Çok az farkla kaybettik ama buna rağmen mücadele ettiğimiz için mutluyum. Daha sonra deplasmanda oynadığımız Bursa maçında bütün maçı çok önde götürdük. İkinci devrede zorlandığımız zamanlar oldu ama yine de bu maçı kazandığımız için mutluyuz. Şimdi önümüzde çok zorlu bir maç var. Kayseri ile evimizde karşılaşacağız. Bizim için çok büyük ve çok önemli bir maç. Henüz kaybedilmiş hiçbir şey yok. Bundan önceki Emlak Konut ve Bursa maçında yaptığımız gibi sahada savaşacağız ve elimizden geleni yaparak kazanacağız. Bu zamana kadar gelip bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımızdan tekrar devam etmelerini ve gelip bizi desteklemelerini istiyoruz. Çünkü onlarla biz çok daha iyiyiz ve onlarla beraber bu ligde gelecek sezon da yer alacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!