Advert
Advert
Advert

Kaptan Deniz: Taraftarlarımızın Desteğine İhtiyacımız Var

Rize Belediyespor Kaptanı Deniz Üstün, Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi verdikleri rakiplerinden Melikgazi Kayseri Basketbol ile hafta sonu Rize’de oynayacakları maçta taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını kaydetti.

Kaptan Deniz: Taraftarlarımızın Desteğine İhtiyacımız Var
Kaptan Deniz: Taraftarlarımızın Desteğine İhtiyacımız Var admin

Rize Belediyesi, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 16. Haftasında evinde oynayacağı Melikgazi Kayseri Basketbol maçının hazırlıklarına başladı. Rize Belediyesi Kadın Basketbol Takımının Kaptanı Deniz Üstün, Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi verdikleri rakiplerinden Melikgazi Kayseri Basketbol ile hafta sonu Rize’de oynayacakları maçta taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, “Hedef maçımız olan Kayseri maçında tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek ve hedeflerimize ulaşmamız için desteklerini bekliyoruz” dedi.

21 Ocak Cumartesi günü Saat: 14.30’da Melikgazi Kayseri Basketbol ile karşılaşacak olan Rize Belediyesi, bu maçın hazırlıklarına maçın oynanacağı Rize Yenişehir Spor Salonunda başladı.

Akşam saatlerinde yapılan antrenman öncesinde Rize Belediyesi Kaptanı Deniz Üstün, yaptığı açıklamada, Bursa galibiyetinin önem kazanabilmesi için Melikgazi Kayseri’yi mağlup etmeleri gerektiğini kaydetti. İlk deplasman galibiyetinin ardından Kayseri’yi de mağlup ederek yollarına emin adımlarla devam etmek ve seri galibiyetler elde etmek istediklerini kaydeden Kaptan Deniz, “İkinci yarıya iyi başlamak istemiştik. Emlak Konut maçı ile bunu gösterdiğimizi düşünüyorum. Git geli olan bir maçta çok talihsiz bir şekilde kaybettik. Galibiyet adeta parmaklarımızın arasından uçup gitti. Çok üzüldük, çok talihsiz bir maç oldu bizim için. Kazansaydık çok ekstra bir galibiyet olacak ve bizi çok rahatlatacaktı. Evimizde kaybettiğimiz bu maçın ardından Bursa’da zorlu bir maça çıktık. Bursa maçı almamız gereken ilk hedef maçımızdı. Çok güzel, çok verimli bir hafta oldu bizim için. Rakibimizden rövanşı alırken ilk deplasman galibiyetimizle Rize’ye döndük. İnşallah bu hafta sonu da kazanarak galibiyet sayımızı 3’e çıkarıp yolumuza devam etmek istiyoruz. “ dedi.

http://www.okur53.com//files/uploads/4aba000288.jpg

Cumartesi günü Rize’de konuk edecekleri Melikgazi Kayseri Basketbol maçında tüm taraftarları destek için Rize Yenişehir Spor Salonuna davet eden Kaptan Deniz, “Cumartesi günü umarım taraftarlarımız maça gelir. Kayseri, direkt hedef maçımız. İlk devrede deplasmandaki maçta son saniye topu ile 2 sayıyla kaybetmiştik Kayseri’ye. O yüzden bu maçta elimizden gelenin en iyisini yapıp averaj farkını kapatıp salondan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. O yüzden Kayseri maçında tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyor ve desteklerini bekliyoruz. Bugüne kadar taraftarlarımız bize çok destek verdi. Emlak Konut maçında bizim yanımızda oldular. Çok güzel destek verdiler. Maçtan mağlup ayrılmamıza rağmen geçen yıl ki atmosferi bizlere yaşattılar. Çok özlemişiz. Onlara çok teşekkür ederiz. Bundan sonra daha da çok desteklerine ihtiyacımız olacak ve bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum.” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!