Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor U15'in ilk devre karnesi

U15 Gelişim Ligi 8. Grup’ta mücadele eden Çaykur Rizespor U15 takımı, ilk devreyi 15 puan toplayarak 4’üncü sırada tamamladı.

Çaykur Rizespor U15'in ilk devre karnesi
Çaykur Rizespor U15'in ilk devre karnesi admin

9 hafta süren ilk devre bir haftayı BAY geçen Yeşil-Mavili gençler 8 maç oynadı. Hiç beraberliği bulunmayan U15 ekibi 5 maçtan galip ayrılırken 3 maçını ise kaybetti. 9 takımlı ligde 26 gol atan U15 ekibi kalesinde ise 8 gol gördü. Sahasında 2 kez galip gelerek 5 puan toplayan U15 ekibi, deplasmanda ise 3 kez galip gelip 9 puan topladı.

 

Ligde en farklı galibiyetini ilk devrenin son haftasında sahasında 6-0’lık skorla Anagold 24Erzincanspor karşısında alan U15 ekibi, 4. Hafta yine sahasında konuk ettiği Fatsa Belediyespor’u da 6-1 mağlup etmişti. Yeşil-Mavili gençler en farklı yenilgisini ise ikinci hafta sahasında Sivasspor ekibine karşı aldı ve 4-3 yenildi.

 

İlk devreyi 22 kişilik kadro ile tamamlayan Aydın Turan yönetimindeki Yeşil-Mavili U15 ekibinde en fazla süre alan isim Kamil Akyürek oldu. Oynanan 8 maçta da ilk 11’de yer alan tek oyuncu olan Kamil, 80 dakikalık oynanan lig maçlarında 610 dakika sahada kaldı. 8’de 8 yapan diğer isimler ise Muhsin Okutan, Berkay İslamoğlu, Yunus Emre Kolay ve Berkay Yazıcı oldu. Kadroda yer alıp hiç süre alamayan tek isim Ahmet Gökay Yılmaz olurken, 2 kez maça girerek 65 dakika oynayan Alipaşa Özdemir ise en az süre alan oyuncu oldu.

 

 

Takımın ilk devre en golcü ismi 11 gol atan Muhsin Okutan oldu. Kamil Akyürek 7 golle en çok skora katkı yapan ikinci isim olurken Berkay Yazıcı 2 gol, Yakup Ayan, Yunus Emre Kolay, Bayram Berk Çapoğlu, Muhammed Begiç, Mehmet Onur Köroğlu ve Mert Yılmaz ise 1’er gol kaydettiler. Kırmızı kart görmeyen futbolcular 12 sarı kart gördü.
U15 kalesini ilk devre 3 maçta Eren Kılıç, 5 maçta ise Yunus Emre Aksu korudu. Yunus Emre 7 gol kalesinde görürken Eren ise 1 gol yedi.

 

Çaykur Rizespor U15 ekibi, ligin ikinci devresinin ilk maçını 08 Ocak Pazar günü saat 13.00’da sahasında oynayacak. Trabzonspor U15 ekibini konuk edecek olan Yeşil-Mavili gençler, sezonun ilk maçında rakibine deplasmanda 1-0 mağlup olmuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!