Advert
Advert
Advert

Rize’de Programlı Elektrik Kesintisi

Rize’de programlı elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.

Rize’de Programlı Elektrik Kesintisi
Rize’de Programlı Elektrik Kesintisi admin

ÇORUH EDAŞ, Rize merkeze bağlı mahalle ve bazı köyler ile Güneysu ve Pazar ilçesinde TEİAŞ ve işletme bakım çalışması kapsamında programlı elektrik kesintisine gidileceğini bildirdi.

Açıklamada planlı elektrik kesintisine gidilecek bölgeler ve zaman dilimleri şöyle:

5 Ocak 2023 Perşembe

03.00 – 03.20 saatleri arası Merkeze bağlı Dörtyol, Akarsu, Zincirliköprü Köyü Şöz ve Güneli mevki ile İslampaşa, Hamzabey, Çorapçılar, Engindere, Fener, Portakallık, Bağdatlı, Gülbahar, Müftü, Ekrem Orhon ve Paşakuyu mahallesi.

03.20 – 03.40 saatleri arası Merkeze bağlı Tophane, Paşakuyu, Fener, Bağdatlı, Ekrem Orhon, Portakallık, Güllbahar, Engindere, Çarşı, Çamlıbel, Yeniköy, Camiönü, Balsu, Mermerdelen, Piriçelebi, Boğaz, Müftü, Reşadiye, Eminettin ve Kale mahallesi.

03.40 – 04.00 saatleri arası Merkeze bağlı Zincirliköprü Köyü Şöz mevki ile Engindere, Taşlıdere, Hamidiye, İslampaşa ve Dağınıksu mahallesi.

04.00 - 04.20 saatleri arası Merkeze bağlı Pazarköy köyü, Zincirliköprü köyü Şöz ve Güneli mevki, Yeşilyurt, Pekmezli köyü Orta mevki, Taşpınar köyü Orta ve Şentepe mevki, Veliköy köyü Meraller mevki, Pekmezli köyü Aşağı mevki, Camidağı köyü Köseler ve Sadıklar mevkii, Sütlüce köyü Öksüzler mevki, Akarsu köyü, Kokulukaya ve Engindere mahallesi.

04.20 - 04.40 saatleri arası Merkeze bağlı Engindere, Taşlıdere, Hamidiye, Bozkale, Mezra ve Dağınıksu Mahallesi ile Yenikale köyü Düz mevki, Balıkçılar, Söğütlü, Taşlık, Veliköy, Pınarbaşı, Ketenli, Akpınar, Taşpınar, Boğaz köyü üst mevki ve Yenidoğan köyü Balcılar mevki.

05.00 - 05.20 saatleri arası Merkeze bağlı İslampaşa, Hamzabey, Bağdatlı, Gülbahar, Yeniköy, Tophane, Piriçelebi, Engindere, Müftü, Pehlivan, Çarşı, Atmeydanı, Kaplıca, Yağlıtaş ve Ekmekçiler Mahallesi, Küçükköy köyü.

05.20 - 05.40 saatleri arası Merkeze bağlı Fatih, Engindere, Çorapçılar ve Dereüstü mahallesi ile Örnek köyü, Zincirliköprü köyü Güneli mevki, Dörtyol, Akarsu, Sütlüce köyü Tepe üstü ve merkez mevki.

05.40 - 06.00 saatleri arası Merkeze bağlı Akarsu Köyü, Yenicami köyü merkez-Esentepe mevki, Pazarköy merkez mevki ve Engindere Mahallesi ile Güneysu ilçesine bağlı Selamet, Başaran köyü merkez mevki, Islahiye köyü, Merkez mahallesi, Küçükcami mahallesi, Aşağı Kiremit Mahallesi, Adacami, Kurtuluş köyü, Eskicami Mahallesi, Birlik Mahallesi, Güneli köyü, Kiremit Köyü, Ortaköy Köyü, Yarımada Köyü, Bulutlu köyü, Dumankaya köyü, Kıbledağı köyü, Tepebaşı köyü, Yukarııslahiye köyü, Ballıdere, Yüksekköy, Asmalıırmak, Yeniköy, Yeşilköy, Ulucami Mahallesi, Çamlıca köyü, Gürgen köyü, Başköy, Yenicami, Başaran köyü Özçelikler mevki,

09.30 - 15.30 saatleri arası Pazar ilçesine bağlı Elmalık köyü, Ortayol köyü Dere mevki, Yücehisar köyü Orta ve Ortayol mevki, Ortayol köyü Cami ve Haşioğlu mevki, Şentepe köyü.

6 Ocak 2023 Cuma

09.30 - 15.30 saatleri arası Pazar ilçesine bağlı Pazar ve Yukarı Soğuksu mahallesi.

7 Ocak 2023 Cumartesi

09.30 - 10.00 saatleri arası Merkeze bağlı Engindere mahallesi ile Yeniköy köyü ve Güneysu ilçesine bağlı Adacami mahallesi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!