Advert
Advert
Advert

Vali Kemal Çeber Yeni Yıl Mesajı

Vali Kemal Çeber Yeni Yıl Mesajı

Vali Kemal Çeber Yeni Yıl Mesajı
Vali Kemal Çeber Yeni Yıl Mesajı admin

Sevgili Rizeli Hemşehrilerim;

Ülkemiz ve ilimiz için birçok önemli gelişmeye sahne olan, sevinçleri ve hüzünleri ile geçen bir yılın ardından, 2023 yılına yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşamaktayız.

Her yeni yıl, geçen bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra, tecrübeler ışığında yeni yol haritasının belirlenmesine imkan sağlayan dönüm noktalarıdır.

Sürekli değişen ve gelişen dünyada çağın gerekliliklerine ayak uydurarak, elde ettiğimiz tecrübelerle ülkemizin kalkınması ve gelişmesi; halkımızın huzuru, birlik ve beraberliği için geleceğe ilişkin yeni planlar yapma konusunda bizlere fırsatlar veriyor.

Yeni beklentilerle ve umutlarla dolu bir yıla girerken, millet olarak; birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, azim ve kararlılıkla geleceğe yürümeye devam edeceğiz. İlimizin potansiyelini daha iyi noktalara taşıma çabasıyla, ülkemizin aydınlık yarınlarına katkı yapmanın gayreti içerisinde olacağız.

Geride bıraktığımız yılda kendine has güzellikleriyle ülkemizin nadide şehirlerinden Rize’de hayat standartlarını, huzur ve refahı daha da arttıracak çalışmalarda bulunmaya büyük gayret gösterdik. Bu kapsamda ilimizin sahip olduğu eşsiz potansiyeli harekete geçirecek, şehrimizin kalkınması, tanıtılması, markalaşması ve cazibe merkezlerinden biri hâline gelmesine büyük katkı sağlayacak havalimanımızın açılışını gerçekleştirdik. Yine ilimizin büyük projelerinde lojistik merkez ve şehir hastanesi projesi çalışmalarında önemli mesafeler kat ettik. İlimizi, geleceğin Türkiye’sine hazırlayan yatırım ve hizmet hamleleri önümüzdeki yıl da artarak devam edecektir.

Her şeyin en iyisi ve güzeline layık olan vatandaşlarımızın, Rize’de yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmesini sağlamak üzere, tüm yurt sathında olduğu gibi ilimizin mülki hudutları dâhilinde de tüm gerekli önlem ve tedbirler alınmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının ülkemize, milletimize, siz değerli Rizeli hemşerilerime ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış getirmesini temenni ederek yeni yılınızı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Kemal ÇEBER

Rize Valisi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!