Advert
Advert
Advert

Tüm Kamu-der Genel Başkanı Önük: “800 Bin Taşeron İşçisi Kadro İstiyor”

Tüm Kamu Çalışanları Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (Tüm Kamu-Der)Balıkesir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen basın açıklamasında bulundular

Tüm Kamu-der Genel Başkanı Önük: “800 Bin Taşeron İşçisi Kadro İstiyor”
Tüm Kamu-der Genel Başkanı Önük: “800 Bin Taşeron İşçisi Kadro İstiyor” admin

Tüm Kamu Çalışanları Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (Tüm Kamu-Der)Balıkesir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen basın açıklamasında, 800 bin taşeron işçisinin kadro beklediği vurgulandı.

Tüm Kamu-Der Genel Başkanı Halit Önük'ün de katıldığı basın açıklamasında kamu kurumlarında çalışan 800 bin taşeron işçisine kadro verilmesi gerektiği belirtildi.

Türkiye genelinde kamu kurum ve kuruluşları ile belediyelerde taşeron işçi bulunduğunu belirten Kamu-Der Genel Başkanı Halit Önük, "İhale şartnamesinden dolayı kadro dışında kalan kiralık araç sürücüleri kadro alamadı. Bilgi-işlem çalışanları kadrosunu alamadı, kadrosunu bekliyor. Bu arkadaşlarımız ne yapıyor? Doktorlarımızın bilgilerini yönlendiriyor, hatta yeri geldiğinde o programları doktorların kullanmaları için eğitim veriyorlar. Ama bu arkadaşlarımıza kadro verilmedi. Eğer bu kadro vermeyecekseniz kime kadro vereceksiniz? Yine yemekhane çalışanları aynı şekilde kadroluların yemeğini hazırlayıp veren çalışanlar kadroya geçemedi. Bunun yanında KİT'ler, belediyeler, sosyal tesis çalışanları, 4 Aralık mağdurları kadroya alınmadı" diye konuştu.

800 bin taşeron işçisinin kadro beklediğini dile getiren Önük, "Şu anda taşeronda çalışıp kadro alamayan 800 bin taşeron işçisi var. Devletimize 1 kuruş yük olmak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Tüm Kamu-Der Genel Başkanı Halit Önük'ün konuşmasının ardından Tüm Kamu-Der Genel Sekreteri v Balıkesir İl Temsilcisi Aynur Kurt beklentilerini açıkladı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!