Advert
Advert
Advert

Rize Kent Konseyi’nin Yeni Başkanı Belli Oldu

Rize Kent Konseyi 6. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısında başkanlığa Murat Yazıcı, Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanlığına Güler Topuk, Gençlik Meclis Başkanlığına ise Celil Güner seçildi.

Rize Kent Konseyi’nin Yeni Başkanı Belli Oldu
Rize Kent Konseyi’nin Yeni Başkanı Belli Oldu admin

Rize Kent Konseyi 6. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Rize Belediyesi Meclis salonunda yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan seçimli genel kurulun Divan Başkanlığı, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Genç, tarafından yürütüldü.

Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse’nin açılış konuşmasının ardından faaliyet raporları ve sunumlar, ilgili meclis başkanları tarafından yapıldı.

Tahmini bütçe raporlarının sunumu, Tasnif kurulu seçimi, Yönetim Kurulu ve Meclis listelerinin divana sunulması ile seçimler yapıldı. Oylama sonucunda yeni Kent Konseyi Başkanı Murat Yazıcı oldu.

Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanlığına ise yapılan seçimler doğrultusunda Güler Topuk, Gençlik Meclis Başkanlığına ise Celil Güner  seçildi.

Murat Yazıcı başkanlığındaki Rize Kent Konseyi'nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Orhan Başdemirci, Çağrı Tatar, Halim Turgut, Emel Kuk, Çiğdem Hacıfazlıoğlu, Ömer Lütfü Çorbacı, Abdurrahman Koçali, Bilal Karafazlı ve İsmail Çeliktöz.

Yedek yönetim ise; Sevgi Hanedar, Ayfer Gündoğan, Fatih Tatoğlu, Bülent Alan, Hatice Tuğba Akdoğar Akbulut, Ferdi Beyaztaş, Vatan Karakaş, Mehmet Temizkan ve İshak Güngör'den oluştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!