Advert
Advert
Advert

Yazıcı, Görev Başındaki Personelle Bayramlaştı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Ramazan Bayramı nedeniyle meydanda yapılan bayramlaşma programı sonrasında görev icabı 7/24 çalışan kurumları ziyaret ederek personelle bayramlaşma gerçekleştirdi.

Yazıcı, Görev Başındaki Personelle Bayramlaştı
Yazıcı, Görev Başındaki Personelle Bayramlaştı admin

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rizelilerin huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmeleri için görev başında olan Zabıta, İtfaiye, Emniyet ve Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek görev başındaki personellerin bayramlarını kutladı.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanındaki bayramlaşma programının ardından ilk olarak Rize Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görev yapan personellere bayram ziyareti gerçekleştiren Yazıcı, sonrasında İtfaiye Müdürlüğüne giderek personelle tek tek selamlaşarak bayramlarını kutladı. İtfaiye ziyaretinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü personeline ziyarette bulunan Yazıcı, son olarak İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek burada bulunan personellerin bayramını kutladı.

Yazıcı’ya ziyaretlerinde Vali Kemal Çeber, Rize Milletvekili Dr. Osman Aşkın Bak, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı ve Ak Parti Rize İl Başkanı İshak Alim eşlik etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!