Advert
Advert
Advert

Öz Gıda-İş’ten Rize Belediye Başkanı Metin’e Ziyaret

Hak-İş Rize İl Başkanı ve Öz Gıda-İş Sendikası Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanı Hasan Fehmi Bursalı, beraberindeki heyetle birlikte Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'e ziyarette bulundu.

Öz Gıda-İş’ten Rize Belediye Başkanı Metin’e Ziyaret
Öz Gıda-İş’ten Rize Belediye Başkanı Metin’e Ziyaret admin

Hak-İş Rize İl Başkanı ve Öz Gıda-İş Sendikası Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanı Hasan Fehmi Bursalı, Şube Başkan Yardımcıları Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu ve Fatih Kandemir, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'i ziyaret etti. Ziyarette güncel konular ile ilgili istişarede bulundu.

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Şube Başkanı Hasan Fehmi Bursalı: ‘Göreve geldiği günden bu yana başarılı işlere imza atan sayın Rahmi Metin ile verimli bir sohbet etme imkanı bulduk. Mangal Kömürü Fabrikası projesiyle de şehrimizin ekonomisine büyük bir katkı sağlayacak bir işe imza atmıştır. Sayın Rahmi Metin’in bugüne kadar yaptığı güzel hizmetler ve Rize’miz ve bölgemiz için katma değer üretecek son derece önemli bir yatırım olan çay çöpünden mangal kömürü üretecek tesisle ilgili teşekkürlerimizi ilettik. Atıl madde olarak kalan çay çöplerinin organik nitelikte hem mangal kömürü hem de elektrik üretilerek ekonomiye kazandırılacak olması çok önemli bir gelişmedir. Büyük oranda ithal edilen mangal kömürünün bir kısmını ülkemizde üretecek olmamız hem Rize’mizin ekonomisine hem de ülkemizin cari açığının azaltılması noktasında bir nebze de olsa katkı sağlayacak olması çok önemli bir gelişmedir. Sayın Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.’ ifadelerini kullandı.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!