Advert
Advert
Advert

Vali Kemal ÇEBER'in "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" Mesajı

Vali Kemal ÇEBER'in "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" Mesajı

Vali Kemal ÇEBER'in
Vali Kemal ÇEBER'in admin

Cumhuriyetimizin kuruluşunda ve milli egemenliğin tesis edilmesinde önemli bir görev üstlenen, egemenliğin kayıtsız şartsız olarak millette devredilerek millet iradesinin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102’incu yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz.

Aziz milletimiz tüm zorluklara rağmen İstiklâl Mücadelesini başarıyla sonuçlandırmış, ezelden beri hür yaşadığı vatan topraklarında, ebediyete kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ile egemenliğin kayıtsız şartsız millettin elinde olduğu ilan edilerek yeni bir devletin ilk adımlarını atmıştır.

Milli egemenliğimizin sembolü, kurtuluş mücadelemizin ve demokrasi tarihimizin en önemli kurumlarından olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının istikbalimizin yegâne teminatı olan çocuklarımıza armağan eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymaktadır.

Bu nedenle daha güçlü ve daha huzurlu yarınlar için geleceğimizin güvencesi, teminatı çocuklarımızı çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatarak, en iyi şekilde yetiştirmek, geleceğe hazırlamak hepimizin ortak hedefidir.

Bu cennet vatanın hem sahipleri hem de emanetçileri olan çocuklarımız; unutmayın ki geleceğimiz sizlerin omuzlarında yükselecek, sizlerin azmi ve gayreti ile ülkemiz daha da ilerilere gidecektir. Şanlı tarihimizden aldığınız güç ve sorumlulukla okuyarak, idrak ederek; değerlerimize, kültürümüze sahip çıkarak sorumluluklarınızı yerine getireceksiniz.

Cumhuriyetimizi daha ilerilere taşımak, onu muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için sizlere çok büyük görevler düşüyor. Bu mesuliyet aynı zamanda vatanımızı kanları ve canları pahasına bize miras bırakan Şehitlerimiz ve Gazilerimize olan borcumuzu da ifade etmektedir.

Bizler de her zaman, iyi bir şekilde yetişmeniz için sizlere gerekli desteğin, alt yapının sağlanması konusunda büyük çaba içerisinde olarak her zaman sizlerin destekçisi olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve kahraman ecdadımızı rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Milletimizin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yılını onur ve gururla kutluyorum.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!