Advert
Advert
Advert

Rize Belediyesi'ni Süper Lig Heyecanı Sardı. 2 Sayı Kraliçesi de Süper Lig İçin İddialı

Rize Belediyesi Kadın Basketbol takımının sayı kraliçeleri Marie Elise Benson ve Deniz Üstün, play-off maçlarının ardından Rize Belediyesinin adını Süper Lig'e yazdırmak istediklerini kaydetti.

Rize Belediyesi'ni Süper Lig Heyecanı Sardı. 2 Sayı Kraliçesi de Süper Lig İçin İddialı
Rize Belediyesi'ni Süper Lig Heyecanı Sardı. 2 Sayı Kraliçesi de Süper Lig İçin İddialı admin

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Rize Belediyesi Kadın Basketbol takımının toplam sayı kraliçesi Marie Elise Benson ve 3 sayılık atışlardan elde edilen sayılarda ligin zirvesinde yer alan Deniz Üstün, hafta sonu oynayacakları Çeşme Basketbol maçını kazanarak play off maçlarına moralle başlamak istediklerini kaydetti.

Rize Belediyesi, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 30. ve normal sezonun son haftasında 9 Nisan Cumartesi günü Saat: 14.00’da Rize Yenişehir Spor Salonunda (ÇAYKUR DİDİ Stadı yanı) Çeşme Basketbol’u konuk edecek. Karşılaşma öncesi ligde 4. Sırada bulunan ve karşılaşmayı kazanması halinde play-off maçlarına lig 4.’sü olarak başlayacak olan Rize Belediyesi, bu karşılaşmanın hazırlıklarını maçın oynanacağı Rize Yenişehir Spor Salonunda sürdürüyor.

Süper Lig hedefiyle play offlarda yer alacak olan Rize Belediyesinin gerçekleştirdiği antrenman öncesinde takımın sayı kraliçeleri Marie Elise Benson ve Deniz Üstün, Süper Lig’e yükseleceklerine inandıklarını kaydetti.

LİGİN 3. SAYI KRALİÇESİ MARİE ELİSE BENSON: ÇOK SIKI ÇALIŞTIK BÖYLE BİR BAŞARI BEKLİYORDUM

Rize Belediyesinde takımın en skoreri olan ve kaydettiği 557 sayı ile ligin en skorer 3. sayı kraliçesi olan Marie Elise Benson, çok sıkı çalıştıklarını ve bunun sonucunda böyle bir başarı beklediğini kaydetti.

Ligin en skorer 3. sayı kraliçesi olmasının yanı sıra rakip potalara gönderdiği 37 üçlük atışı ile de ligin en çok üçlük atışı kaydeden 20 sporcusu arasında yer alan Marie Elise Benson, başarısını çok çalışmasına borçlu olduğunu kaydederek, “Böyle bir başarı elde edeceğimiz sezon öncesinde ve devamındaki çalışmalarımızdan belliydi. Bu süreçte çok sıkı çalıştık, bunların hepsinin onun sonucu olduğunu düşünüyorum. İyi çalışmamızın sonucunda böyle bir başarı bekliyordum. Kendi performansımdan da mutluyum. Benim için şu ana kadar ki en iyi şut attığım sezon oldu. Play off’ta da başarılı olacağımızı düşünüyorum. Çok çalışmamızın karşılığını alacağız ve Süper Lig’e çıkacağımızı düşünüyorum” dedi.

3 SAYILIK ATIŞLARDA LİGİN KRALİÇESİ DENİZ ÜSTÜN: ADIMIZI SÜPER LİG’E YAZDIRMAK İSTİYORUZ

Rize Belediyesinin başarılı sporcularından Deniz Üstün, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, sezon öncesi böyle bir başarıya ulaşmayı hayal etmediklerini ancak takımın kimyasının uymasıyla birlikte beklenenin üstünde bir performans göstermeleriyle zirve yarışında yer aldıklarını belirtti.

Play off maçlarında finale kadar yükselip final maçında da kazanarak Süper Lig’e yükselmeyi istediklerini kaydeden Üstün, “Sezona başlarken böyle bir başarı beklemiyorduk. Takımın kimyası çok uydu. Takımın kimyası çok uyduğu için de başarılı sonuçlar ve bayağı bir başarılı elde ettik. Şu an beklediğimizin üstünde bir performans sergiliyoruz. Takım arkadaşlarımı bu yüzden çok tebrik ediyorum. İnşallah play off’ta da en iyi şekilde mücadele ederek finale çıkıp adımızı Süper Lig’e yazdırmak istiyoruz. Rize Belediyesi olarak önümüzdeki sezon Süper Lig’te yer almak ve Süper Lig’te oynamak istiyoruz.” diye konuştu.

Rize Belediyesinin yıldız sporcularından olan ve 3 sayılık atışlarda ligin zirvesinde yer alan Deniz Üstün, aynı zamanda Marie Elise Benson’un ardından takımın skor yükünü çeken isim olarak 2. Sırada yer alırken 378 sayı ile de ligde 13. sırada yer aldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!