Advert
Advert
Advert

BÜLENT KORKMAZ ; PES EDEN VARSA BIRAKSIN!..

BÜLENT KORKMAZ ; PES EDEN VARSA BIRAKSIN!..

BÜLENT KORKMAZ  ; PES EDEN VARSA BIRAKSIN!..
BÜLENT KORKMAZ  ; PES EDEN VARSA BIRAKSIN!.. admin
Ligde yukarıda olan takımlarla oynamaya devam ediyoruz. Trabzon’u yenmiştik, Alanya deplasmanında kaybettik ama ikinci yarıdaki oyun bizi çok ümitlendirdi. Tabii ki bu oyunu bütün maç boyunca devam ettirmemiz lazımdı. Kaybetmemiz bizim için üzücü oldu. Aslında geldiğimiz günden itibaren oyun olarak Trabzon ve Alanya maçının ikinci yarısı bizi memnun etti. Ama bir gerçek var ki çok kolay penaltı vermeye başladık. Bunun sonuca yansıması bizi daha da üzüyor. Birebir iyi oynadığımız zaman hem sonucu alabiliyoruz hem de oyunda iyi olabiliyoruz. Bu son 2 maç bunu gösterdi.
Konya’da ligin zirvesini zorlayan takımlarsan bir tanesi. Kompakt oynayan bir takım. Özellikle merkez oyuncuları çok etkili oyuncular. Sahamızda oynayacağız. Kazanmamız lazım, başka çaremizde yok. İnşallah hafta sonu kazanan taraf biz oluruz.
Ben her zaman söylüyorum. Maç maç bakmak lazım. Kaç maç bizi kurtarır bilemiyorum ama en az 5 maç almamız lazım. O bile yetmeyebilir. Ama dediğim gibi Trabzonspor maçındaki mücadelemiz, Alanyaspor maçındaki oyunumuz bütünleşirse her maçı kazanabiliriz.
Oyuncularımız istediklerimizi yapmaya başlıyorlar ama oyuncular bazen bir maç iyi oynuyor, bir maç bizim istediğimiz gibi oynamıyorlar. Bu da takım oyununa yansıyor. Bundan sonra herklesin tabii takım halinde form grafiği yükselmeli. Zor bir dönem. Ama burada tabii önemli olan bu zor süreçte herkesin yardım etmesi lazım. İnşallah önümüzdeki maçlarda herkes bu katkıyı sağlar.
Pes eden varsa bıraksın dedim. 7 maç 21 puan. Zor mu gerçekten zor. Ama imkansız değil. Ben öyle bakıyorum. Öyle bakmayan oyuncu varsa burada durmanın anlamı yok. Biz ekip olarak öyle bakmayacağız, pes etmeyeceğiz, yola devam.
Başkanımız ve yöneticilerimiz gerek açıklamaları yapıyorlar. Biz saha içiyle uğraşmamız lazım. Ama ortamda bir kaos var. Üst üste gelmesi düşündürücü. Bunu söyleyebilirim.
Dabo takımla birlikte çıkmıyor. O benim kararım. Kendi ayrı olarak çalışıyor.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!