Advert
Advert
Advert

Alim'den CHP’li belediyeye "Çiftçiye elektriği bedava verin" önerisi

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu'nu kast ederek “Alacağın belediyede elektriği bedava vereceksin. Fındıklı kazanılmış. Orada da çiftçilerimiz var. Tarım ve çay çiftçisi. Elektriği bedava verin” dedi.

Alim'den CHP’li belediyeye
Alim'den CHP’li belediyeye admin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu, Şanlıurfa’ya Aralık ayında gerçekleştirdiği ziyarette “Yerel yönetimler geldiğinde, bize Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı verin, elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz" ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine harekete geçen AK Parti Rize İl Başkanlığı bir çalışma yürüterek Fındıklı Belediyesine belediye meclis üyeleri vasıtası ile ‘Çiftçilerin elektriği bedava kullanması’ yönünde bir önerge sundu. Önergenin sümen altı edildiğini dile getiren AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, “Fındıklı’da belediye kazanılmış, orada da çiftçilerimiz var. Tarım ve çay çiftçisi. Elektriği bedava verin” dedi.

Rize’nin  Fındıklı İlçe Belediyesine çiftçilere elektriği bedava vermeleriyle alakalı önerge verdiklerini ifade eden Alim, “CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu,  Şanlıurfa’da CHP Belediyelerinde çiftçilere elektriği bedava  vereceğini iletmiş. Belediyenin kendilerine verilmesi halinde çiftçilere elektriği bedava vereceğini söylemişti. Rize Fındıklı malumunuz CHP tarafından yönetilen bir belediye. Arkadaşlarımız Kemal beyin sözü üzerine çiftçilere elektriğin bedava verilmesi için Belediye meclisine önerge vermişler. Belediye yönetimi tarafından sümen altı edilip gündeme dahi alınmayan önergeyi ben buradan kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. CHP’li Fındıklı Belediyesini Genel Başkanlarının sözünü çiğnetmemeye davet ediyorum. Biz Ak Parti olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Gereken desteği veriyoruz. Çiftçilerimize elektriği bedava vereceklerini aktarmışlar. Biz hemşehrilerimizin lehinde olan her şeyde varız. Bizim anlayışımızda hizmet var. Fındıklı’da elektriği bedava kullanmaları açısından vermiş oldukları ifadenin arkalarında dursunlar. Kendilerine ait belediyelerde çiftçilere elektriği bedava kullandırmayı vaat ederken  kendisi kandil yakmaya başlamış. Cumhur ittifakımızın Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl başkanımız Rize’den bir kandil gönderdi kendisine. Cumhurbaşkanımız Kandil’i yakarız diyor. Bu kandil yakıyor şaşırdı hangi kandil olduğunu.  Diğerine ses çıkarmadığı için ancak kandil yakıyor. Bu sistemde kendisi kandil yakmaya başlayan bir kişi çiftçilere elektriği bedava kullandırmayı vaat ediyor. Sıkıntı yok biz memnun oluruz ziyadesiyle memnun oluruz çıkarız teşekkür ederiz. Çıksınlar Fındıklı’da elektriği çiftçilere bedava yapsınlar biz önergeyi verdik. Bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!