Advert
Advert
Advert

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Erdoğan’ın Cenazesine Katıldı

Rize Ticaret Borsası (RTB) Başkanı Mehmet Erdoğan’ın babası Ahmet Erdoğan, Ankara'da tedavi görürken hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yakını olan eski siyasetçi ve işadamı Ahmet Erdoğan'ın cenazesine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Erdoğan’ın Cenazesine Katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Erdoğan’ın Cenazesine Katıldı admin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orçay Fabrikasının kurucularından eski Fazilet Partisi Rize İl Başkanı Ahmet Erdoğan için Hacı Bayram Veli Camisinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Ahmet Erdoğan'ın Hacı Bayram Veli Camisi'nde kılınan cenaze namazına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rabbim İnşallah ebedi alemde bizleri kendisi ile aynı şekilde buluştursun, cenneti ile cemali ile cümlemizi müşerref kılsın. Farklı bir dönemden geçiyoruz, birliğimiz beraberliğimiz çok önemli, dayanışmamız çok önemli. Rabbimizin ayetinde de ifade ettiği gibi 'Ancak mü'minler kardeştir.' hükmü gereğince mü'min olduğumuzun idraki içerisinde olarak bu hayatı, bu dünyada yaşamayı, ebedi aleme de bu şekilde gitmeyi bezlere nasip eylesin. Ahmet Erdoğan kardeşim, yolun açık olsun İnşallah. Buradan doğup büyüdüğü yere, Rize'ye yolcu ediyoruz, orada da bütün komşularla bir arada olacaksınız. Rabbim mekanını cennet eylesin, ailesine, yakınlarına, sevdiklerini sabır versin" dedi.

Erdoğan'ın cenazesi yarın Cuma Namazının ardından Rize Güneysu Merkez Camiinde kılınacak namazın ardından aile kabristanlığına defnedilecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!