Advert
Advert
Advert

En Güzel Bodrum Koylarını Yat ile Gezin

En Güzel Bodrum Koylarını Yat ile Gezin
En Güzel Bodrum Koylarını Yat ile Gezin Hakkı DUMAN

Bodrum'un Ege Denizi'ndeki konumu, onu gezginler için Insta-ünlü olmak için en önemli yer haline getiriyor. Ama şehrin veya tüm yarımadanın etrafındaki en eşsiz ve unutulmaz yerleri nasıl seçersiniz? Her gün yüklenen binlerce plaj fotoğrafı arasında nasıl öne çıkıyorsunuz?

Bodrum yarımadasında harika Instagram fotoğrafları için ziyaret etmeniz gereken birkaç önemli nokta var. Bazıları doğa odaklı, bazıları ise Ege kültürünün ruhunu yakalıyor. Ayrıca düşünmeniz gereken çok sayıda gizli plaj var. Neyse ki sizin için en iyi noktalardan bazılarını burada listeledik. Bodrum yat kiralama ile dilediğiniz tüm koylar yalnızca bir adım uzağınızda. Bunu unutmayın.

Ana şehir merkezinin yaklaşık 15 dakika güneybatısındaki Bitez Koyu, Bodrum'dan daha sessiz bir aktivite seviyesine sahiptir, bu nedenle şarj etmek için harika bir yerdir. Kum beyaz, su sığ ve Bodrum yat limanı çevresinde genellikle bulacağınızdan daha az insan var. Bu daha iyi fotoğraflar anlamına gelir!

Buradaki ana çekim, kıyı şeridi boyunca uzanan inanılmaz doğa yürüyüşü. Bitez Koyu'ndaki yürüyüşünüz farklı bitki yaşamı ve muhteşem manzaralarla dolu. Instastory için resim seçerken çok eğleneceksin. Özellikle güzel (ve özel) bir çekim için gün doğumunda gelmeyi düşünün.

Konum: Bitez, Çökertme Cd., 48470 Bodrum, Muğla, Turkey

Akvaryum Koyu (Akvaryum Koyu), Bitez Körfezi'nin doğal doğa yürüyüşünün yol açtığı yerdir ve fotoğraf çekme gezisini tenha bir koyda bitirmekten daha iyi ne olabilir. İnanmak için suyun rengine bakmak gerekir - turkuaz rengi büyük olasılıkla nefesinizi kesecektir.Turgutreis yat limanı, huzurlu bir kaçış ve Insta'ya layık harika çekimler sağlar. Yarımadanın ucuna ulaşmak için kısa bir sürüş mesafesindedir, ancak büyüleyici atmosfer görülmeye değerdir. Kasabayı dolaşabilir ve yerel mağazaların yanı sıra yemek yiyebileceğiniz çeşitli yerler bulabilirsiniz. Bodrum yat kiralama için Norden Yachting doğru adres.

Her şeyden önce, çarpıcı bir kırmızı deniz feneri, su boyunca uzanan bir kara şeridinde oturur ve gün batımında manzara kelimelerin ötesindedir. Bu küçük kasaba ziyaret etmek için harika bir yerdir, ancak yalnızca bu olağanüstü fotoğraf fırsatı için gelseniz bile, siz (ve yakında pek çok takipçiniz) hayal kırıklığına uğramayacaksınız.

Battaniye ve şemsiye gibi kendi plaj malzemelerinizi getirin çünkü burada neredeyse hiç aktivite yok. Ancak bu plajın temiz, el değmemiş suları cazibesinin bir parçası. Aquarium Cove'a karşı Instastory için birçok filtreyi kaydırmanız gerekmeyecek.

Konum: Bitez, 48470 Bodrum/Muğla, Turkey

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!