Advert
Advert
Advert

SİYASİ PARTİLER, SİYASİ HOLDİNGLERE DÖNÜŞMÜŞ

SİYASİ PARTİLER, SİYASİ HOLDİNGLERE DÖNÜŞMÜŞ

SİYASİ PARTİLER, SİYASİ HOLDİNGLERE DÖNÜŞMÜŞ
SİYASİ PARTİLER, SİYASİ HOLDİNGLERE DÖNÜŞMÜŞ admin

Bir kaç gün içerisinde  meclisteki beş siyasi partinin banka hesaplarına hazine tarafından 650 milyon TL aktarılacak. Seçim olması halinde ise, bu para 2.5 milyar TL çıkacak. Adeta siyasi partiler birer ticari holdinge dönüşmüştür.

Aziz Milletimiz,  bu paradan  terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP de var. Kendisine  77 milyon TL düşüyor. Seçim olması halinde rakam 200 milyon TL  çikiyor.  Bir yandan terörle mücadele ediyoruz, binlerce Vatan evladımız Şehit oluyor,  Analar Babalar ağliyor, nice çocuklarımız yetim ve öksüz kaliyor.  Diğer yandan  hazineden  terör örgütünün siyasi uzantısına finansman sağlaniyor ve siyaset buna göz yummakta. Halkımız buna tepkili, bunu Aziz Milletimiz kabul etmiyor. Derhal buna müdahale edilmeli. Ve teröre giden bu yardım kesilmeli. 

Bizler BBP olarak, Sn. Genel Başkanımız Mustafa DESTİCİ'nin  ekonomide zor bir zamandan geçtimiz bu dönemde  siyasi partilere hazine ve seçim  yardımı tamamen kaldırılsin.  Siyasi partiler adeta bu yardımlarla siyasi birer holdinge, ticaret haneye, dönüşmüş durumdalar.  Oysa siyasi  partiler Milletimize hizmet için vardır. Ekmek elden su gölden, bi elleri yağ da bi elleri balda. Hani Halka hizmet Hakka hizmetti.  Ne yazik ki her geçen gün  Ülkemizde siyasetin kalitesi daha da düşmektedir. Rahmetli Muhsin Baş kanımızin ifade ettiği gibi, Kurulan sistem adil değil, ne seçilen muktedir, ne de seçen. Sistem buna  müsade etmiyor. Ve bu sistemden beslenenlerde bu durumdan gayet memnunlar. 

 BBP 2002 de hazine yardımı bizede yapıldı ve Rahmetli Genel Başkanımız Bu Parayi Şehit Ailelere ve Derneklere dolaylı yoldan dağıttı. Hatta hukuki olarak bunun önüne engelde koydular, bunu yapamazsınız ceza ödersiniz diye. Otuz yıllık siyasi partiyiz ve devletimize yük olmadan ayaktayız. Üyelerimizin aidat  ve teşkilatımızın katkıları ile bu günlere geldik. BBP her daim  Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun çizgisinde ve kararlılıkla bu Aziz Milletimizin Gerçek Muktedir iktidarını gerçekleştirmek, İlayi Kelimetullah ve Nizamı Alem Davamız için, azimle ve kararlılıkla  mücadelemize devam edeceğiz.  Bizler Kahraman  Devletimizin,  Aziz  Milletimizin Gerçek sevdalilarıyız. Onun için Muhsin'ce Duruş, Muhsin'ce Doğuş diyoruz.

Abdulkadir USTA
Büyük Birlik Partisi
Rize Merkez İlçe Başkanı

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!