Advert
Advert
Advert

AK Parti Derepazarı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Derepazarı Aralık ayı İlçe Danışma Meclis toplantısına katıldı.

AK Parti Derepazarı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti Derepazarı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı admin

Kuruluşundan günümüze İlçe Başkanları ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Derepazarı İlçe Danışma Meclis toplantısı, İlçe Başkanı Erkan Köse’nin teşkilat çalışmalarına değindiği açılış konuşmasıyla başladı.

Basına açık bölümünde bir selamlama konuşması gerçekleştiren İl Başkanı İshak Alim, “Bizler gördüğümüz eksiklikleri danışma programlarımızda istişare edeceğiz. İlçe Danışmalarımızın formatı zaten bellidir. Ana kademe, ilçe kadın kolları, gençlik kolları yönetimleri, mahalle ve köy başkanlarının katılacağı toplantılardır. Yani ilçesinde siyaseti belirleyecek olan ana unsurlar. Biz her zaman bir aileyiz. Her bir teşkilat mensubumuz yakinen birbirini tanımalı. Şu anda biz birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece Allah’ın izniyle hiçbir güç bize zarar veremez. Bugün burada çok güzel bir tablo var önceki dönem ilçe başkanlarımızın hepsi burada. Görevi devretmişler ama desteklerini, çalışmalarını sürdürmeye devam ediyorlar. Çünkü bu bir bayrak yarışıdır. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bir olursak tok oluruz, bölünürsek yok oluruz. Hayatın her alanında bu böyledir.” dedi.

“ Bizim yüzümüzü kızartacak bir hikayemiz yok”

İl Başkanı Alim, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Hamdolsun Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını devasa projelerini ülkemize, ilimize kazandıran bir partinin mensuplarıyız, neferleriyiz. Bizim yüzümüzü kızartacak bir hikayemiz yok. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderle siyaset yapıyoruz. AK Partinin 19 yılda yapmış olduğu hizmetleri bizden öncekilerin 80 yılda yaptıklarıyla orantılarsak 300 yılda yapılacak hizmetleri 19 yılda hayata geçiren partiyiz. Bunları kim başardı. Recep Tayyip Erdoğan başardı ve bu salonlardaki ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları, köy mahalle başkanları, sandık kurulları ve bu partiye desteklerini esirgemeyen milyonlarca kahramanlar hep birlikte başardık. Bu devasa hizmetlere bakarken yarın hepiniz evet bu projelerde benim de emeğim var diyeceksiniz. Bu birliktelikle bu projeler hayata geçiyor. Bu birlik ve beraberlik zarar gördüğü takdirde bütün hizmetlerin ilerleyişi aksar. Daha sıkı çalışacağız. Bizim rehavete düşmek gibi bir lüksümüz yok. Bizim liderimiz, sadece ülkemizin değil tüm dünya mazlumlarının haklarını muhafaza etmek için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Bizde onun ak kadroları olarak, üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmakla mükellefiz” 

Danışma toplantısı sunumların müzakeresi ile son buldu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!