Advert
Advert
Advert

Rize Şehit Aileleri Derneği'nden İYİ Partili Türkkan'a Tepki

Rize Şehit Aileleri Derneği, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın, Bingöl'de şehidin ağabeyine küfretmesine tepki gösterdi.

Rize Şehit Aileleri Derneği'nden İYİ Partili Türkkan'a Tepki
Rize Şehit Aileleri Derneği'nden İYİ Partili Türkkan'a Tepki admin

Rize Şehit Aileleri Derneği Başkanı Kemal Aksu, beraberinde dernek üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bingöl ziyareti sırasında bir şehit yakınına sinkaflı küfür eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a bir tepki de Rize Şehit Aileleri Derneği’nden geldi.

“Kahraman evlatlarımız canlarını bu güzel vatanın bölünmez bütünlüğü için feda etmişlerdir. İsmini dahi zikretmek istemediğim kişi şunu iyi bilsin ki, şehitlerimiz canlarını sizin ve sizin gibi kişilerin de namuslarını korumak için vermişlerdir” ifadesinde bulunan Aksu, açıklamasında şunları kaydetti: “Bugün sizlerle bir araya gelmemizin sebebi Türkiye'nin gündemine oturan sözde milletvekili olduğunu iddia eden, para ile üç kuruş etmeyen, şahsiyetten yoksun, ahlaksız, sahte kabadayının kahraman şehidimizin bacısına sövmesi olayıdır.

Kahraman evlatlarımız canlarını bu güzel vatanın bölünmez bütünlüğü için feda etmişlerdir. İsmini dahi zikretmek istemediğim kişi şunu iyi bilsin ki, şehitlerimiz canlarını sizin ve sizin gibi kişilerinde namuslarını korumak için vermişlerdir. Sizin anneniz bizim annemiz, sizin bacınız bizim bacımızdır. Bizler şehit aileleri olarak sizin düştüğünüz acizliğe düşmeyeceğiz. Dernek olarak söylemlerimiz kişinin zatına aittir. Demokrasimizin güzelliğini oluşturan (vatan hainleri hariç) siyasi parti temsilcilerine değildir. Dernek başkanı olarak anamız, ablamız ve bacımız olan sayın Meral Akşener'den talebimiz, bu ve bunun gibi şahsiyet yoksunu kişilerin bertaraf edilmesidir. Bir daha meclise gelmesine izin vermemesidir. Sözlerime son verirken, sözde vekilin can güvenliğini korumakta kardeşlerini şehit veren Kahraman polislerimizdir. Zaten polis kardeşlerimiz olmasaydı, bu olayı gerçekleştirebilecek yürek olmazdı kendilerinde. Bu vesileyle, bu olayı lanetliyor ve kırıyoruz. Rize şehit aileleri olarak şehidimizin kardeşinin yanındayız.”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!