Advert
Advert
Advert

Rize’de Kriz Masası Kuruldu

Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan uyarı sonrasında bugün sabah saatlerinde başlayan ve öğleden sonra etkili olması beklenen yağışlar dolayısıyla Rize Valisi Kemal Çeber’in Başkanlığında Kriz Masası kuruldu.

Rize’de Kriz Masası Kuruldu
Rize’de Kriz Masası Kuruldu admin

Rize’de bugün sabah saatlerinde başlayıp öğle saatlerinde etkili olması beklenen yağış öncesinde Rize Valisi Kemal Çeber başkanlığında sabah saat 7:00’da AFAD Acil Yönetim Merkezinde Kriz Masası kurularak gelişmeler takip ediliyor.

AFAD Acil Yönetim Merkezinde kurulan Kriz Masasına; Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, AFAD Eğitim Daire Başkanı Nalan Aydın, Rize Vali Yardımcıları Bayram Sağır, Sedat Sezik, ve Kurum müdürleri katıldı.

Vali Kemal Çeber öğlen 13:00’dan sonra Rize genelinde yağışların etkili olacağını ve metrekareye 100 metreküpün üzerinde yağış düşebileceğini belirterek, "Bu yağışlar gece 21:00'e kadar devam edecek. 21:00’den sonra ise etkisini kaybetmesi bekleniyor. Tüm kurumlarımızla teyakkuz halindeyiz. Vatandaşlarımızdan ricamız oluşabilecek sel, heyelan ve taşkınlara karşı tedbirli olmalarıdır. Özellikle dere kenarlarından uzak durmalarını ve riskli bölgelerde iseler güvenli bölgelere geçmelerini rica ediyoruz.” dedi

Vali Kemal Çeber, Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan uyarıyla birlikte gerekli önlemleri aldıklarını belirterek, “Aşırı yağışlardan dolayı oluşması muhtemel olumsuzlukları en kısa sürede müdahale edebilmek adına afet ve acil durum müdürlüğü kriz masasını oluşturduk. Şu an itibarıyla ilimizin bilhassa Doğu bölgesi yoğun yağmur almasına rağmen herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Bizler tüm kurumlarımızla an be an gelişmeleri takip ediyoruz. Herhangi bir olumsuzluk yaşamamak adına tüm tedbirleri almış durumdayız.” dedi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!