Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu, transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu, transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu, transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu, transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. admin
Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu, transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Selimoğlu, Gökhan Gönül ve Alper Potuk'un takıma ciddi etki edeceğini ifade ederken, Mame Thiam ve Salomon Rondon transferlerindeki son durumu da anlattı.
Radyospor'da Sporun Merkezi programında Emrah Karalinç'in canlı yayında sorularını yanıtlayan Selimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:
"Bugün veya yarın bir transfer açıklayacağız"
Yoğun bir transfer süreci geçirdiklerini ifade eden Selimoğlu, "24 saat çalışıyoruz. Yurt dışı ve içinde oyuncularla görüşüyoruz. Bugün veya yarın bir transfer açıklayacağız. Halen süren birkaç görüşmemiz var. Onları netleştirmeye çalışıyoruz. Rizespor'u iyi bir noktaya taşımak istiyoruz" dedi.
"Gökhan ve Alper takıma ciddi katkı sağlayacak"
Tecrübeli futbolcular Gökhan Gönül ve Alper Potuk'un takımdaki birlikteliğe pozitif etki edeceğini söyleyen Rizespor yöneticisi, "Gökhan Gönül bizim kaptanımız. Bunu deklare ettik. Alper Potuk da antrenman maçında formda olduğunu gösterdi. Alper'den de ciddi katkı bekliyoruz. Sportif başarı dışında takım içinde oluşturmaya çalıştığımız birlik ve beraberliğe iki oyuncumuz da katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.
Rizespor kaç transfer yapacak?
Rizespor yöneticisi Selimoğlu, kaç transfer yapacakları sorusuna da yanıt verdi. Selimoğlu, şunları söyledi:
"İleriye dönük orta saha 2, bir de forvet transferimiz olacak. Orta saha oyuncularından birini yetiştirebilirsek bugün, yetişmezse yarın açıklayacağız. Lige kalite katacak oyunculardan biri. Kanat oyuncusu ve forvet transferi de yapacağız. Bunu söyleyebilirim."
"Rondon ile yarın final görüşmesini yapacağız"
Selimoğlu, Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alan Rondon ile ilgili olarak, "Salomon Rondon ile temas halindeyiz. Ciddi bir yol kat ettik ama transferiyle ilgili bazı detaylar var, onları aşmaya çalışıyoruz. Biz Rondon'un taraftarımızı heyecanlandırdığını biliyoruz. Yarın yine onla ilgili görüşme var. Yarın final olacak. Netleştireceğiz" açıklamasını yaptı.
"Thiam listesimizde, transfer olursa sevineceğiz"
Yakın zamanda Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen ve bireysel çalışmalar yapan Mame Thiam, Rizespor ile anılıyor. Selimoğlu, Thiam hakkında "Mame Thiam gündemimizde olan futbolculardan biri. Kendisiyle ilgileniyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Mame Thiam transferi olursa çok seviniriz. Zengin bir Rizespor izlettireceğiz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Taraftarlarımızın desteğine her zaman ihtiyacımız var. Onları mutlu etmek istiyoruz" diye konuştu.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!