Advert
Advert
Advert

Alper Potuk: "Kimse beni başkasıyla karıştırmasın!"

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'a transfer olan Alper Potuk, açıklamalarda bulundu.

Alper Potuk:
Alper Potuk: admin

Çaykur Rizespor'un yeni transferi Alper Potuk, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Yabancı sınırı tartışmalarında ismi geçtiği için rahatsız olduğunu söyleyen Alper, şöyle konuştu: "Bu yabancı kuralıyla ilgili benim de çok ismim geçiyor. Bundan çok rahatsızım. Hiç oynamamış, hep yatarak gelmişim gibi lanse ediliyor. Çok boş konuşan var bizim ülkemizde. 7 sene Fenerbahçe'de kaldım, 5 sene bütün hocalar ve dünya yıldızlarının arasında hep sahada olan kişiydim. Sadece son senemde kadro dışı kalınca, bu yabancı konusunda da 'İşte Alper Potuk'lar...' falan filan gibi konuşmalar başladı. Kimse beni başkasıyla karıştırmasın. Ben çok büyük bonservis bedeliyle transfer oldum. 5 sene full oynadım. Beni bu konuşmalardan uzak tutsunlar, herkes kendi işine baksın" ifadelerini kullandı.

Alper Potuk, Ankaragücü forması giyerken eski takımı Fenerbahçe maçında attığı golden sonra yaptığı "sus" işaretine de açıklık getirdi.

Alper Potuk "Attığım golden sonra yaptığım hareket ne Fenerbahçe camiasına ne de taraftarına yönelikti. Öyle bir amacım yoktu. Sadece kırıldığım bazı noktalar olmuştu ayrılık sürecinde. 5-6 sene hep oynamış bir oyuncuydum. Tarihte görülmemiş bir olay da yapmıştık, 'ben başlatmış olayım' diye, çok büyük bir indirim yapmıştım sözleşmede. Ama 3 ay sonra takım bulmam istendi. Ben de takım buldum. Takım bulunca farklı olaylar gelişti. Çok üzüldüğüm noktalar olmuştu. 3 ay sonra bana takınılan tavır çok ağrıma gitmişti. Kötü olaylar yaşadım. Sonra kadro dışı kaldım. TFF'ye verilen listede bir kişi boş bırakıldı, benim ismim yazılmadı, kadro dışı kaldım. Yaşadığım ağır olayr vardı. İçimde bir şey kalmıştı; o olaylara tepki olarak yaptım. Camiaya ya da taraftara karşı bir şey değildi" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!