Advert
Advert
Advert

Hava Muhalefetine Takılan Cumhurbaşkanı Erdoğan Programını Yarıda Kesmek Zorunda Kalarak Rize’den Ayrıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şiddetli yağış nedeniyle sel ve heyelanların meydana geldiği Rize ve Artvin’deki incelemelerini tamamladıktan sonra karayolu ile Rize’den ayrıldı.

Hava Muhalefetine Takılan Cumhurbaşkanı Erdoğan Programını Yarıda Kesmek Zorunda Kalarak Rize’den Ayrıldı
Hava Muhalefetine Takılan Cumhurbaşkanı Erdoğan Programını Yarıda Kesmek Zorunda Kalarak Rize’den Ayrıldı admin

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sel ve heyelanların etkili olduğu Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy’deki programı hava muhalefeti nedeniyle Erdoğan’ı taşıyan helikopterin iniş gerçekleştirememesi nedeniyle iptal edilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, alandaki hemşehrilerini telefonla selamladı ve telafi sözü verdi.

Şiddetli yağışlar nedeniyle sel felaketinin yaşandığı Rize ve Artvin’de incelemelerde bulunmak üzere bugün öğle saatlerinde memleketi Rize’nin Güneysu ilçesine gelen AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, buradaki programını tamamladıktan sonra incelemelerde bulunmak üzere helikopterle Artvin’in Arhavi ilçesine gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sel ve heyelanların etkili olduğu Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy’de halka hitap etmek üzere Arhavi dönüşünde Çayeli ilçesine geldi. Erdoğan’ın helikopteri hava muhalefeti nedeniyle Çayeli’ne iniş yapamayınca Madenli ve Büyükköy’e iniş denemesi yapılmak istendi. Ancak burada da hava muhalefeti nedeniyle helikopteri iniş yapamayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, incelemelerde bulunmak amacıyla günübirlik geldiği Rize’den ayrılmak üzere Trabzon’a hareket etti. Trabzon’da da hava muhalefetiyle karşılaşan ve helikopteri iniş gerçekleştiremeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’ye dönerek Rize Limanına iniş yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Rize’den karayoluyla Trabzon Havalimanına hareket etti.

Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy’de halka hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hava muhalefeti nedeniyle bunu gerçekleştiremeyince Büyükköy’de kendisini karşılayacak olan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı’yı telefonla arayarak alanda kendisini bekleyen hemşehrilerini telefondan selamladı.

Erdoğan, telefondan hitap ettiği hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra hava muhalefeti nedeniyle helikopterin Çayeli'ne, Madenli'ye, Büyükköy'e ve Trabzon'a iniş gerçekleştiremediğini ifade ederek yakın zamanda gerçekleştireceği Rize ziyaretinde bunu telafi edeceğini ve Büyükköy’e ziyarette bulunarak hemşehrileriyle bir araya geleceğini kaydetti.

Erdoğan, ayrıca, Büyükköy’de kendisini bekleyen vatandaşların bayramını kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözleri alandakiler tarafından alkış ve tezahürat aldı.

4 GÜNLÜK RİZE ZİYARETİ 6-9 AĞUSTOS'TA

Erdoğan, hava muhalefetine takılan Büyükköy ziyaretini memleketi Rize'ye gerçekleştireceği ve 2 kez ertelenmek zorunda kalan aralarında Salarha Tüneli açılışı ile kent merkezindeki belediye blokları temel atma töreninin de yer aldığı toplu açılış ve temel atma törenlerinin yer aldığı 4 günlük Rize ziyareti sırasında gerçekleştirecek.

Erdoğan'ın bu programını 6-9 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirmesi bekleniyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!