Advert
Advert
Advert

Ali Tandoğan: "Herkesten Daha Çok Üzgünüm"

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, Çaykur Rizespor yenilgisiyle küme düştükleri için çok üzgün olduklarını belirterek, "Oyuncu grubuma ister istemez tabii ki yaşadığı bir çok sıkıntılardan dolayı onlara psikologluk yapmaya çalıştık" dedi.

Ali Tandoğan:
Ali Tandoğan: admin

Süper Lig'in 39. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'a 1-0 yenilerek küme düşmesi kesinleşen Yukatel Denizlispor'da Teknik Direktör Ali Tandoğan açıklamalarda bulundu.

Oyuncu grubuna teşekkür eden ve durum neredeyse belli olduğu halde sonuna kadar mücadele ettiklerini belirten Tandoğan, "Geldiğimiz süreçten itibaren yaşadıklarımızı az çok biliyorsunuz. Bunlardan çok fazla bahsetmenin bir anlamı olmadığını zannediyorum. Bugün düşmemiz kesinleşti. Elbette zamanında burada Süper Lig'e çıkmanın şampiyonluğunu yaşayan bir oyuncu olarak ve arkasından 5 sene Süper Lig'de takım kaptanlığı olarak oynayan bir oyuncu olarak belki herkesten daha çok üzgünüm. Durum belliydi ama biz son ana kadar takımın yanında olmak için Denizli formasını ve halkının yanında olmaktan yana bu hakkımızı kullandık. Oyuncu grubum ister istemez tabii ki yaşadığı bir çok sıkıntılarla onlara hem psikologluk yapmaya çalıştık hem saha içerisinde yapmaları gerekenleri defalarca anlattık. Onlar da sağ olsunlar ellerinden gelenleri yaptılar ama gücümüz bu kadardı. Bundan daha fazlası olur muydu? Belki başka sebepler oraya çıksa yaşanabilirdi. Ben onlara tabii ki teşekkür ederim. Ellerinden geleni yaptıkları için. Çok fazla konuşacak da bir şey yok ve üzgünüz. Bundan sonraki durumlara bakacağız" diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!