Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor'dan Ofspor'a Jest: Özel Uçakla Birlikte Dönecekler

Trabzon’daki sis nedeniyle Manisa deplasmanından Trabzon’a dönemeyen Ofspor, Çaykur Rizespor’un özel uçağıyla Trabzon’a dönecek.

Çaykur Rizespor'dan Ofspor'a Jest: Özel Uçakla Birlikte Dönecekler
Çaykur Rizespor'dan Ofspor'a Jest: Özel Uçakla Birlikte Dönecekler admin

Rizeli Teknik Direktör Kadir Kar’ın çalıştırdığı Misli.com 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Ofspor, 30. ve son hafta maçında Manisa deplasmanında dün Manisaspor ile karşılaştı. Ligin bitimine iki hafta kala Play Off’a kalmayı garantilen Ofspor, Manisaspor’u da deplasmanda 2-1 mağlup ederek normal sezonu galibiyetle tamamladı. Karşılaşmanın ardından İzmir’den Trabzon’a havayolu ile dönecek olan Ofspor kafilesinin de yer aldığı uçak Trabzon’daki sis nedeniyle kalkmadı. Bu esnada Ofspor'a Çaykur Rizespor'dan özel uçak jesti yapıldı.

Denizlispor ile oynayacağı karşılaşma için özel uçakla Denizli’ye giden Çaykur Rizespor Kulübü yöneticileri ile Ofspor Kulübü yöneticilerinin görüşmesi sonucu Ofspor kafilesi Çaykur Rizespor’un özel uçağına davet edildi.

Bunun üzerine Rizeli Teknik Direktör Kadir Kar yönetimindeki Ofspor kafilesi, karayoluyla Denizli’ye geçerek bugün Denizli’de oynanacak olan Denizlispor – Çaykur Rizespor karşılaşması sonrası Çaykur Rizespor’un özel uçağıyla Yeşil mavili kafileyle beraber Trabzon’a dönecek.

Çaykur Rizespor’un özel uçak jesti sonrası Ofspor Kulübü Başanı Olcay Saral, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Çaykur Rizespor Kulubü Başkanı Hasan Kartal ve yöneticilerine teşekkür etti.

Başkan Saral’ın açıklaması şu şekilde: “Bugün 30 maçlık lig maratonunu galibiyetle tamamlayıp 53 puan yaparak yenilmezlik serisini 12 maça çıkardık.. Manisa’ya seyahat sis nedeniyle uçakların iptal olmasıyla epey geç ve yorucu olmuş, dönüş uçağının ise gerek saati,gerek bağlantı uçuşunun çok geç olması 6 Mayısta başlayacak Play-Off maçları öncesi takım adına olumsuz bir durumdu.. İmdadımıza komşumuz Rizespor’un değerli başkanı Hasan Kartal ve yönetim kurulu yetişti ve bizleri yarın ki Rizespor kafilesinin özel uçağına davet ederek hem bugün otelde dinlenme fırsatı vermiş oldu, hem de yollarda perişan olmamıza izin vermedi..Bu vesilesiyle kendilerine tüm Oflular adına teşekkür ediyor ve yarın ki Denizlispor maçında başarılar diliyorum.

Ayrıca bugün Ofspor’umuzun 25 yıllık profesyonel lig tarihinde ilk defa altyapımızdan 5 oyuncumuzun ilk 11 de başladığı bir müsabaka oynayarak son yıllarda alt yapımıza verdiğimiz önemi bir kez daha belgelemiş olduk.. Destek olan, yanımızda olan herkese layık olmaya çalışıyoruz.”

Öte yandan Misli.com 3. Lig'de çeyrek final maçları 6 Mayıs Perşembe ile 10 Mayıs Pazartesi günü oynanacak. 15 Mayıs Cumartesi ve 19 Mayıs Çarşamba günkü yarı final karşılaşmalarının ardından final mücadelesi 23 veya 24 Mayıs'ta yapılacak .

ofspor-kulubu-basani-olcay-saral,-sosyal-medya-hesabindan-yaptigi-aciklamada-caykur-rizespor kulubu-baskani-hasan-kartal-ve-yoneticilerine-tesekkur-etti..jpg

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!