Advert
Advert
Advert

Rize Valiliği, "Çay Tarlasına Giden Vatandaşlara Jandarma Ceza Yazıyor" İddialarını Yalanladı

Rize Valiliği, İkizdere ilçesi dahil Rize’nin hiçbir yerinde çay tarlasına giden vatandaşlara sokağa çıktıkları için ceza yazılmadığını, muafiyetleri suistimal etmek isteyen kişilere ise halkımızın sağlığı ve kamu düzeni için fırsat verilmediğini bildirdi

Rize Valiliği,
Rize Valiliği, admin

1. Rize-ikizdere İlçesinde, "Çay tarlasına giden vatandaşlara Jandarma ceza yazıyor" şeklinde, yanlış/eksik bilgi veya art niyete dayanan asılsız haber ve yorumlar yapıldığı görülmüştür.

2. İlimizin tamamında çay tarımı ya da herhangi bir üretim sürecine ilişkin muafiyet kapsamında kimseye ceza yazılmamıştır. Ancak muafiyetleri suistimal etmek isteyen kişilere de hepimizin sağlığı ve kamu düzeni için fırsat verilmemektedir.

3. Her yerde olduğu gibi İkizdere İlçesinde de bu doğrultuda uygulanan cezai işlemler, kesinlikle tarlasına giden, hayvancılıkla  uğraşan vatandaşlarımıza yönelik olmamıştır.

4. Devletimiz, ülkemiz ve ilimiz için çok önemli olan ve her türlü hukuki aşaması tamamlanan izinleri alınan yatırım projesi kapsamında açılmak istenen taş ocağını engellemeye çalışan, tüm ısrarlı açıklama, ikna gayretleri ve ikazlara rağmen maske-mesafe kuralına uymayan, kamu görevlilerinin çalışmasına sekteye uğratmak isteyen kişilere idari yaptırım uygulanmıştır.

▶️ Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!