Advert
Advert
Advert

Vali Kemal Çeber 23 Nisan’da Video Konferans Yöntemi ile Çocuklarla Bir Araya Geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 101. yılı kutlamaları bu yıl koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle buruk geçerken, Rize Valisi Kemal Çeber, video konferans yöntemi ile çocuklarla bir araya geldi.

Vali Kemal Çeber 23 Nisan’da Video Konferans Yöntemi ile Çocuklarla Bir Araya Geldi
Vali Kemal Çeber 23 Nisan’da Video Konferans Yöntemi ile Çocuklarla Bir Araya Geldi admin

Vali Kemal Çeber, video konferans üzerinden gerçekleştirilen programda çocuklara hitaben yapmış olduğu konuşmada, onları çok özlediğini ifade ederek; ”Değerli çocuklar, sizleri, sizlerle yüz yüze sohbet etmeyi, sizlere sarılmayı bayramınızı o şekilde kutlamayı çok istiyorum. Ama özel bir durum yaşıyoruz. Sizlerin de bildiği bu pandemi durumunda her şeyi pandemi sürecine planlamak mecburiyetinde kalıyoruz. Şu anda programları hazırlarken elimizden geleni yapıyoruz. Ama pandemi tedbirleri kapsamında belli noktada bazı şeyleri yapamıyoruz. Bu da bizlere biraz hüzünlü hissettiriyor. Şunu bilmenizi isterim ki, pandemi sürecini tamamladığımızda ve vaka sayılarımızı azaltarak, daha serbest hareket etme imkanımız olduğunda yine eskisi gibi oyunlar, eğlencelerle birlikte törenlerimizi hep birlikte dışarda yapacağız." dedi.

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kendisine bayram hediye edilen tek ülke vatandaşı çocuklar olmanın ayrıcalığını iyi anlaması ve yaşaması gerektiğini kaydeden Vali Çeber, "Sevgili çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sizlerin bayramınız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sizlere armağan ettiği bu bayrama sahip olmakla ne kadar gururlansanız hakkınızdır. Dünyada sadece bu bayrama sahip olan, kendisine bayram hediye edilen tek ülke vatandaşı çocuklar olmanın ayrıcalığını iyi anlamalı ve yaşamalısınız.“ ifadelerini kullandı.

Vali Çeber, konuşmasının son bölümünde çocuklarla sohbet ederek onların sorularını yanıtladı.

Çocuklarla gerçekleştirmiş olduğu video konferansın kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Vali Çeber, video konferansa katılan çocukların nezdinde tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, daha güzel yarınlarda yüz yüze görüşme temennisinde bulundu.  

Yaklaşık olarak 300 öğrencinin katıldığı video konferans etkinliğinde, masal anlatımı, bilmeceler, kukla gösterileri, okulların hazırlamış olduğu bir birinden güzel videolar ve çekilişlere yer verildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!