Advert
Advert
Advert

Rize İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Çakır, Kalyoncu'dan Görevi Devraldı

Rize İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne atanan Çetin Çakır, görevine başladı.

Rize İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Çakır, Kalyoncu'dan Görevi Devraldı
Rize İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Çakır, Kalyoncu'dan Görevi Devraldı admin

Rize İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne atanan Çetin Çakır, bu görevi başarılı bir şekilde yürüten Muhammet Kalyoncu’dan görevi devraldı.

Çakır, Rize’de basın camiasında uzun yıllar ÇAY TV’de görev aldıktan sonra memuriyet hayatına Rize İl Dernekler Müdürlüğünde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak başlamış ve İstanbul ili Sancaktepe Belediye Başkanlığında Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosunda Bilgi İşlem Şefi olarak görev yaparken kısa bir süre önce Rize İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne atanmıştı.

Atamadan önce Rize İl Mahalli İdareler Müdürü Muhammet Kalyoncu, bu göreviyle birlikte Rize İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini de başarılı bir şekilde vekaleten yürütüyordu. Kalyoncu, ayrıca, İdare ve Denetim Müdürü olarak da görevine devam edecek.

 

Görev teslimatı sonrasında Kalyoncu, yaptığı açıklamada, “Değerli mesai arkadaşlarım. Bugün itibariyle İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevimi ve sizleri çok sevdiğim, kardeşim bildiğim Çetin Çakır'a teslim ediyorum.

Bana gösterdiğiniz yakın ilgi desteğin aynısını Çetin kardeşime de göstereceğini inanıyorum. Bundan sonrada Rize için birlikte çok güzel işler yapacağınıza - yapacağımıza inancım tamdır.

Ben görevime İdare ve Denetim Müdürü olarak devam edecek olup her daim siz değerli dostlarıma kapım açıktır.

Birlikte çalıştığımız dönem içerisinde muhakkak birbirimize hakkımız geçmiştir. Bu yüzden sizden helallik istiyorum varsa benden yana Hakkım helal olsun. Hepimiz için Allah'tan hayırlısını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Çakır ise görevi devraldıktan sonra, “Çok değeli dostum ve arkadaşım Sayın Müdürüm Kalyoncu beyfendiye teşekkürleri mi sunarım. Bundan böyle hep birlikte sizlerin desteği ile güzel Rizemize hizmet etmeye devam edeceğiz İnşallah” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!