Advert
Advert
Advert

SALVADER’DEN COVİD-19 İLE MÜCADELE EDEN SAĞLIKÇILARA 14 MART TIP BAYRAMI VESİLESİ İLE KUTLAMA VE TEŞEKKÜR ZİYARTELERİ YAPILDI

14 MART TIP BAYRAMI VESİLESİ İLE YENİŞEHİR KALKINDIRMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU RETÜ REKTÖRÜNE,TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA VE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU.

SALVADER’DEN COVİD-19 İLE MÜCADELE EDEN SAĞLIKÇILARA 14 MART TIP BAYRAMI VESİLESİ İLE KUTLAMA VE TEŞEKKÜR ZİYARTELERİ YAPILDI
SALVADER’DEN COVİD-19 İLE MÜCADELE EDEN SAĞLIKÇILARA 14 MART TIP BAYRAMI VESİLESİ İLE KUTLAMA VE TEŞEKKÜR ZİYARTELERİ YAPILDI admin

14 MART TIP BAYRAMI VESİLESİ İLE RİZE SALARHA VADISI YENİŞEHİR KALKINDIRMA VE  DAYANIŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN,TİP FAKÜLTESİ DEKANI Prof. Dr. Ömer SATİROPLU, İL SAĞLIK MÜDÜRÜ Dr. Mustafa TEPE, REKTÖR YARDIMCISI, Prof.Dr. Adnan YİLMAZ ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİMİ Doç.Dr. Gökhan DEMİRAL, RİZE DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ Dr. Öğr. Üyesi Özcan YAVAŞİ’ YI MAKAMLARINDA ZİYARETTE BULUNDU.


       Bir yılı aşkın bir süreden beri neredeyse toplumun her kesimini etkileyen, ülkemizin sosyal ve ekonomik dinamiklerini zorlayan Covid-19 salgını malesef devam etmektedir. Türkiye’mizin güçlü sağlık alt yapısı ve iftihar vesilesi sağlık ordusu sayesinde salgınla mücadele başarılı bir şekilde yürütülmektedir. Sağlık ordumuz; hemşiresinden doktoruna, teknisyeninden hasta bakıcısına, şoföründen tıbbi sekreterine kadar bu mücadelede en ön safta, virüsle yüz yüze cansiperane bir şekilde bu mücadelede birincil planda yer almaktadır. Maalesef salgın ilk başladığından beri vatandaşlarımızdan ve ön safta çalışan sağlık çalışanlarımızdan hayatlarını kaybedenler oldu. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz.


“SALVADER” Rize Salarha Vadısı Yenişehir Kalkındırma Ve  Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, salgınla mücadelenin bu en yoğun olduğu günlerde 14 Mart Tıp Bayramı vesilesi ile bir anlamda canları pahasına mücadele eden sağlık çalışanlarımıza vefa gösterme ve halkımızı temsilen teşekkür etme adına Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü ve Tıp Fakültesi Dekanlığına, Eğitim Araştırma Hastanesi ve Devlet Hastanesi Başhekimliği ile Rize İl Sağlık Müdürlüğü’ne birer ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretler sırasında Sağlık şehitleri şükranla yadedildi ve sağlık çalışanları adına yöneticilere teşekkür plaketleri takdim edildi. Özellikle covid-19’a bağlı olarak yakın zamanda hayatını kaybeden ve  bizleri derinden üzen değerli hocamız Prof. Dr. Turan ERDOĞAN’ın isminin verildiği Tıp Fakültesindeki Anfide de kısa bir anma programı düzenlendi.


Bu vesile ile bir kez daha tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyor, ailelerinden çocuklarından fedakarlık yaparak, mesai mefhumu gözetmeden cansiperane çalışan sağlıkçılarımıza en derin şükranlarımızı sunuyoruz.

  SALVADER YÖNETİM KURULU

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!