Advert
Advert
Advert

Vali Kemal Çeber’in 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Vali Kemal Çeber’in 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Vali Kemal Çeber’in 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
Vali Kemal Çeber’in 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı admin

İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi ve sağlık hizmetlerinde ulaşılan nokta, ülkelerin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergeleri arasında yer almaktadır.  

“Beni Türk Doktorlarına emanet edin” sözleriyle doktorlarımızın bilgi birikimini ve tecrübesini vurgulayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerini kendilerine şiar edinen hekimlerimizin öncülüğünde, sosyal devlet olmanın bir gereği olarak sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılması, hepimizin ortak amacıdır. Hayatın her alanında olduğu gibi tıp alanında da bilimsel gelişmeler yaşanmış, bugün gelinen noktada sağlık alanındaki verilerde ülkemiz önemli bir noktaya ulaşmıştır.

“ Kim bir can kurtarırsa bütün insanların hayatını kurtarmış gibi olur’ diyen bir inancın sahipleri olarak, kutsal bir görevi yerine getiren sağlık çalışanlarımız, insan ve toplum sağlığını korumak için şartlar ne olursa olsun gece gündüz demeden kendi hayatlarından ödün vererek büyük bir fedakârlıkla çalışmaktadırlar.

Özellikle bir yıldır tüm dünyanın mücadele ettiği koronavirüs salgınında doktorundan ebesine ve hemşiresine, idarecisinden teknik ve destek elemanına bütün sağlık çalışanlarımız özverili bir şekilde çalışıyorlar.7/24 görevlerinin başında olan fedakarlık göstererek vatandaşlarımızın yanında olan, sağlık çalışanlarımıza devletimiz adına, milletimiz adına teşekkür ediyorum.

Toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Görevi başında şehit düşen ve ebediyete intikal eden sağlık çalışanlarımızı da rahmetle anıyorum.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!