Advert
Advert
Advert

ASKON Rize Şube Başkanı Karakoyun, 'Ekonomi Reformlarını' Değerlendirdi

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Rize Şube Başkanı Recep Ali Karakoyun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı reform paketini olumlu bir gelişme olarak karşıladıklarını kaydetti.

ASKON Rize Şube Başkanı Karakoyun, 'Ekonomi Reformlarını' Değerlendirdi
ASKON Rize Şube Başkanı Karakoyun, 'Ekonomi Reformlarını' Değerlendirdi admin

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Rize Şube Başkanı Recep Ali Karakoyun, reform paketinde küçük esnafa yönelik vergi muafiyeti ve beyan yükümlülüğünün kalkmasının koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle uygulanan tedbirler kapsamında zor durumda kalan esnaf için güzel bir hediye olduğunu ifade ederek, “Yeni reformlar ile güçlü ve kaliteli büyüyen bir Türkiye'yi hep birlikte inşaa edeceğiz.” dedi.

Karakoyun, yaptığı açıklamada, ekonomi reform çalışmalarının öz itibarıyla yatırım, üretim, istihdam ve ihracat temelinde üretimde verimlilik sağlanarak potansiyel büyümeyi hedeflediğini kaydederek, “Kurumsal yapının güçlendirilmesi, yatırımların teşvik edilmesi, iç ticaretin kolaylaştırılması, rekabet politikaları, piyasa gözetimi ve denetiminin reforma dahil edilmiş olması çok geniş kapsamlı bir çalışma olduğunu gösteriyor. Ayrıca küçük esnafa yönelik vergi muafiyeti ve beyan yükümlülüğünün kalkması bu zor günlerde güzel bir hediye oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış oldukları reform paketlerini olumlu bir gelişme olarak karşıladık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a esnafımız adına çok teşekkür ediyorum. Yeni reformlar ile güçlü ve kaliteli büyüyen bir Türkiye'yi hep birlikte inşaa edeceğiz.” dedi.

Karakoyun, Rize’nin ve Karadeniz Bölge illerinin 6. Bölge teşvik kapsamına alınması için konuyu ASKON olarak Cumhurbaşkanına ilettiklerini ifade ederek, “ASKON olarak sayın Cumhurbaşkanımızdan Anadolu’nun kalkınması için; sadece Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgemizi kapsayan 6. bölge teşvik kapsamının İstanbul’a çok fazla göç veren iç Anadolu ve Karadeniz’deki şehirlerimizi de kapsaması ile büyükşehirlere göçün önlenmesinin sağlanabileceğini ilettik. ASKON olarak Anadolu’nun kalkınmasının sanayileşmeden geçtiğini sürekli söylememizle beraber, bu konuda tüm iş insanlarımızla beraber Anadolu’ya yeni fabrikalar kurmak için kolları sıvadık ve yatırımlara başladık. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!