Advert
Advert
Advert

Rize – Artvin Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Şahin'den Doktora Oraklı Saldırıya Kınama, Meslek Örgütlerine Eleştiri

Rize – Artvin Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Kazım Şahin, Akıl ve Ruh Sağlığı Uzmanı Dr. Meltem Puşuroğlu’nun görev yaptığı hastanede oraklı saldırıya uğramasını kınadı.

Rize – Artvin Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Şahin'den Doktora Oraklı Saldırıya Kınama, Meslek Örgütlerine Eleştiri
Rize – Artvin Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Şahin'den Doktora Oraklı Saldırıya Kınama, Meslek Örgütlerine Eleştiri admin

Rize – Artvin Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Kazım Şahin, Akıl ve Ruh Sağlığı Uzmanı Dr. Meltem Puşuroğlu’na yapılan saldırının mazur görülebilecek bir tarafı olmayacağını belirterek, saldırganın ‘pişmanım’ diyerek tutuklanmayıp ev hapsine çarptırılmasının kendilerini üzdüğünü kaydetti. Doç. Dr. Şahin, ayrıca, menfur saldırı nedeniyle protestoda bulunmayan başta kadın örgütleri olmak üzere tüm meslek örgütlerini de eleştirdi.

Şahin, yaptığı açıklamada, menfur saldırıyı şiddetle kınadıklarını ifade ederek, “Rize Devlet Hastanesinde görev yapan değerli meslektaşımız Akıl ve Ruh Sağlığı Uzmanı Dr. Meltem Puşuroğlu’na görevi esnasında çalıştığı işyerinde 08.02.2021 tarihinde yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Hastalarımıza yardımcı olabilmek, onların dertlerine deva olmak, yaralarına merhem olabilmek amacıyla her dönem canla başla çalışan fedakar doktorlarımıza ve tüm sağlık çalışanlarımıza hele hele bu pandemi döneminde ailesini ve sevdiklerini görmeden geceli gündüzlü cansiparene vazife yapan fedakar hekimimize yapılan bu alçakça saldırı, saldırganın nasıl bir sapık düşünce ile ve her ne amaçla yapılırsa yapılsın mazur görülebilecek bir tarafı olamaz. “ dedi.

Rize – Artvin Tabip Odası Başkanlığı olarak saldırıya uğrayan Dr. Puşuroğlu’nun vereceği her türlü mücadelede yanlarında olduklarını kaydeden Doç. Dr. Şahin, başta kadın örgütleri olmak üzere saldırıyı kınamayan ve protestoda bulunmayan tüm meslek örgütlerini eleştirerek, “Biz, Rize – Artvin Tabip Odası olarak bu menfur saldırıda meslektaşımızın yanında, yapılan saldırıyı bir kez daha şiddetle kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi bildirir, vereceği her türlü mücadelede arkasında olacağımızı belirtiriz. Bununla birlikte beklerdik ki özellikle bu dönemde sağlık çalışanlarını destekleyen vatandaşımız, olayı duyunca hastane önüne toplanıp, saldırıyı protesto etsin, beklerdik ki kadın örgütleri aynı şekilde bayan meslektaşımıza yapılan bu saldırıyı protesto etsin, beklerdik ki sendikalar ve diğer meslek örgütleri de protestolara katılsın ve geçmiş olsun mesajları yayınlasınlar.” diye konuştu.

Saldırganın tutuklanmamasının kendilerini üzdüğünü sözlerine ekleyen Şahin, “Böyle bir ortamda saldırganın ifadesinin alınıp, sadece bir ‘pişmanım’ tabiri geçti diye tutuklanmayıp ev hapsine çarptırılması da bizleri ayrıca üzmüştür.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!