Advert
Advert
Advert

Vali Kemal Çeber’in Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı

Rize Valisi Kemal Çeber, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında gazetecilerin halk ile yöneticiler arasında köprü vazifesi görerek toplumun diline tercüman olduklarını kaydetti.

Vali Kemal Çeber’in Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı
Vali Kemal Çeber’in Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı admin

Rize Valisi Kemal Çeber, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gazetecilerin halk ile yöneticiler arasında köprü vazifesi görerek toplumun diline tercüman olduklarını kaydeden Vali Çeber, mesajında şunları kaydetti: “Gazetecilik; sorumluluk, sabır ve fedakârlık gerektiren oldukça meşakkatli bir meslektir. İlkeli, dürüst ve tarafsız bir şekilde halkın haber alma hakkını sağlayan ve aynı zamanda toplumun genel görüşlerini ve taleplerini kamuoyuna yansıtan gazeteciler halk ile yöneticiler arasında köprü vazifesi görerek toplumun diline tercüman olmaktadır.

Başta milli konular olmak üzere, basın mensuplarımızın her türlü konuya sağduyulu, yapıcı, çözüm odaklı bir tavırla yaklaşması demokrasimizin güçlenmesi için büyük önem arz etmektedir. İnanıyorum ki, değerli gazetecilerimiz üzerlerindeki bu sorumluluklarla Rize’miz ve ülkemizin sosyal, ekonomik ve kültürel yönden gelişmesi ve pandemi döneminde sürecin sağlıklı ilerlemesi için olumlu rol üstlenmeye devam edecektir. Bu bağlamda, ilimizde görev yapan değerli basın mensuplarımızın üzerlerine düşen görevleri layıkıyla ifa ettiklerine yürekten inanıyorum.

Bu vesileyle, başarılı çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor, değerli basın çalışanlarımızın “10 Ocak Gazeteciler Günü”nü tebrik ediyorum. Görevleri başında hayatlarını kaybeden basın emekçilerini rahmetle anıyor, tüm basın mensuplarımıza meslek hayatlarında sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!