Advert
Advert
Advert

Rize TSO ile Ordu TSO Samsun Sarp Demiryolu Projesini Görüştü

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, beraberindeki heyetle birlikte Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin’i ziyaret etti.

Rize TSO ile Ordu TSO Samsun Sarp Demiryolu Projesini Görüştü
Rize TSO ile Ordu TSO Samsun Sarp Demiryolu Projesini Görüştü admin

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve RTSO Meclis Başkanı Şükrü Cevahir başkanlığındaki heyet, Samsun-Sarp Demiryolu Projesini görüşmek üzere Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin’i ziyarette bulundu.

Ziyaretle ilgili RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, yaptığı açıklamada, bölgemizin geleceğini şekillendirecek olan Samsun-Sarp Demiryolu Projesi hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını kaydederek, Samsun’dan Artvin’e tüm Doğu Karadeniz illerini kapsayan projenin hep birlikte destekçisi olacaklarını belirtti.

Projenin lojistik ve turizm konusunda bölgeye sınıf atlatacağının değerlendirildiğini belirten Karamehmetoğlu, projenin kaybedeninin olmadığını vurguladı.

RTSO Başkanı Karamehmetoğlu, görüşmede ayrıca bölgemiz ile Ordu ve Rize’nin sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğünü, bölge illerinin sorunlarını tüm bölgenin meselesi olarak gördüğünü ifade ederek, her konuda işbirliği içerisinde olmaya devam edeceklerini belirtti.

Ordu TSO Başkanı Şahin, RTSO heyetinin ziyaretinden dolayı heyete teşekkürlerini ileterek, bölgenin gelişimine katkı sağlayacak tüm projelerde birlik beraberlik içerisinde hareket edeceklerini ifade etti.

Ziyarette, RTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Artan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ahmet Arif Mete, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Mürteza Ağun, Hamza Tüylüoğlu, İsmail Erdem, Mehmet Taşkın ve Mehmet Üzümcü ile Oda Genel Sekreter Yardımcısı Emrah Kaytaz da yer aldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!