Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor 16 günde 5 maç oynayacak

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un Fatih Karagümrük maçından sonra 16 gün içinde hem ligde hem kupada oynayacağı 5 maçlık programının tarihleri belli oldu.

Çaykur Rizespor 16 günde 5 maç oynayacak
Çaykur Rizespor 16 günde 5 maç oynayacak admin

Hafta sonu İstanbul deplasmanında Süper Lig'in 11 . Hafta maçı için Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek olan Çaykur Rizespor'un bu maç sonrasında oynayacağ 5 maçın tarihleri belli oldu.

TFF tarafından Süper Lig'in 12, 13, 14 ve 15. hafta programları ile Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu programı açıklandı.

Yeşil-Mavili ekip Süper Lig'in 12. Hafta maçında 12 Aralık Cumartesi günü saat 16.00'da sahasında Göztepe'yi konuk edecek. Bu maçtan 3 gün sonra ise 15 Aralık Salı günü saat 15.00'de yine sahasında Kupa maçında Eskişehirspor'u konuk edecek.

Karadeniz Derbisinin ilki deplasmanda

16 gün içinde 5 maç oynayacak olan Yeşil-Mavili ekip, bu periyottaki diğer maçını ise Trabzonspor ile deplasmanda 19 Aralık Cumartesi günü saat 16.00'da oynanacak.

Lig maçının hafta içine sarkan 14. Hafta karşılaşmalarında Çaykur Rizespor, 24 Aralık Perşembe günü saat 19.00'da Fraport TAV Antalyaspor'u sahasında konuk edecek.

5 maçlık periyottaki son maçını deplasmanda oynayacak olan Yeşil-Mavili ekip 28 Aralık Pazartesi günü saat 16.00'da İtifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!