Advert
Advert
Advert

53. Kolordu'dan Sitem Dolu Mesaj!

Süper Lig Ekiplerinden Çaykur Rizespor'un en büyük taraftar gurubu olan 53.Kolordu'dan Rize Bürokrasisi ve kulüp yönetimine sitem dolu mesaj.

53. Kolordu'dan Sitem Dolu Mesaj!
53. Kolordu'dan Sitem Dolu Mesaj! admin

Kendileriyle yapılan görüşemlerde konuşulan 'Dernekleşme' konusunda Rizelilere sitem eden 53.Kolordu sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.

Kurulduğu günden bugüne gençleri kendi etrafında toplayarak sosyal sorumluluk projeleri üreten ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutma yolunda çaba harcayan 53.Kolordu, yayımladığı mesajda şu fiadelere yer veri;

"Kurulduğu günden itibaren şehrin bütünlüğü ve gençlere örnek olan yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle bunu kanıtlayan 53.Kolordu taraftar grubumuz, sergilediği misyon doğrultusunda her zaman daha iyiye daha sorumlu daha bilinçli gelecek için çalışmalarını sürdürmektedir.Bu anlamdada Taraftar grubumuz kısa sürede her nesilden hemşehrisi ile  gönül bağı kurmuştur. Fakat Şehrimizde gerek bürokrasimiz gerekse Rizespor  yönetimimiz ve iş  adamlarımız  gençlerimize daha iyi olanak sağlanması düzen içinde çalışmalarımızı  sürdürmemiz îçin en önemli ihtiyaç olan dernek konusunda umut verildiği halde yapmış olduğumuz bütünlüğü girişimler sonucunda  talebimize hiçbir şekilde karşılık alamamış ve  umudumuz kırılmıştır. Bu nedenle  Taraftar grubumuz benimsediği çizgiden şaşmadan yoluna devam edecek ama büyüklerinden gördüğü bu umursamaz tavırlarıda  asla unutmayacaktır"

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!