Advert
Advert
Advert

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Köse Bırakıyor. Yeni Başkan Burak Ak Olacak

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse, 7. Olağan Kongrede aday olmayacağını açıkladı. Merkez İlçe Başkanlığı Kongresinde MKYK Üyesi Burak Ak’ın başkanlığında tek liste ile seçime gidileceği öğrenildi.

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Köse Bırakıyor. Yeni Başkan Burak Ak Olacak
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Köse Bırakıyor. Yeni Başkan Burak Ak Olacak admin

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse, 31 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek Rize Merkez İlçe 7. Olağan Kongrede aday olmayacağını açıkladı. Köse’den boşalacak olan AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Kongresinde AK Parti MKYK Üyesi Burak Ak’ın başkanlığındaki tek liste ile gidileceği bilgisine ulaşıldı.

Merkez İlçe Başkanı Köse yaptığı açıklamada, “Gerçekleştireceğimiz 7. Olağan Kongremizde aday olmayacağımı belirtir, görevi devralacak arkadaşlarıma başarılar dilerim. Şerefle ve onurla yürüttüğüm İlçe Başkanlığı görevim boyunca bana desteklerini esirgemeyen İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, Yönetim Kurulundaki arkadaşlarıma, Belde, Mahalle ve Köy Başkanlarımdan Yönetimlerine, Sandık kurullarında görev almış bütün teşkilat mensuplarımıza ve beraber yürüdüğüm tüm dava arkadaşlarıma teşekkür eder, saygılar sunarım.

İki yıl boyunca yürüttüğüm İlçe Başkanlığımda bize tevdi edilen görevi en iyi şekilde icra etmek için tüm teşkilatımızla birlikte durmadan yorulmadan elimizden geleni yapma gayreti içinde olduk. Hamdolsun çalışmalarımız bize çok güzel insanların kalbine dokunma fırsatı verdi. Beraber ağladık, beraber güldük. Zorlu yollardan geçtik. Eksilmeden yola devam ettik. Bizim kongrelerimiz her zaman bir bayrak yarışı olmuştur. Şimdi bayrağı devretme zamanı duamız ve desteğimiz her zaman görevi yeni devralacak arkadaşlarımızla olacaktır.” dedi.

AK PARTİ RİZE MERKEZ İLÇESİ KONGRESİNDE ADAY OLACAK OLAN AK PARTİ GENEL MERKEZ MKYK ÜYESİ BURAK AK KİMDİR?

1992 Rize Pazarköy doğumludur. Aile şirketinde ticaretle uğraşmaktadır. Maltepe Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Bölümü mezunudur.  Avrasya Üniversitesi’nde Yönetim Bilimleri alanında Tezli Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir. İngiltere’de bir süre eğitim görmüştür.  Avrupa Birliği projesi kapsamında Brüksel’de staj eğitimini tamamlamıştır.

KUSVA Gençlik Hareketi’nin Kurucu Başkanlığını yapmaktadır. Genç MÜSİAD, Genç Birlik, Meridyen Derneği gibi pek çok gençlik kuruluşunda aktif görevler almıştır. Maltepe Üniversitesi ÜniAK Teşkilat Başkanlığı (2013-2014), İstanbul Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği - Teşkilat Başkan Yardımcılığı (2014-2015), Rize İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Üyeliği – Teşkilat Başkanı (2017-2018) görevlerinde bulunmuş olup 11 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilen Genel Merkez Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’nde MKYK üyeliğine seçilmiştir.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!