Advert
Advert
Advert

Hafta Sonunuzu Yaylalarda Değerlendirmeyi Deneyin

Rize Valisi Kemal Çeber eşi Neslihan Ayan Çeber ile birlikte hafta sonunu Kaçkar Dağlarının eteklerinde yer alan ve eşsiz doğal manzaraları bizlere sunan yaylaları tulum sesi eşliğinde gezerek, incelemelerde bulundu.

Hafta Sonunuzu Yaylalarda Değerlendirmeyi Deneyin
Hafta Sonunuzu Yaylalarda Değerlendirmeyi Deneyin admin

Herkesi bu güzellikleri çekirdek ailesiyle birlikte görmeye davet eden Vali Çeber “Yaylalarımız maskeyle de muhteşem” dedi ve “pandemiye uygun olarak, güzeller güzeli yaylalarımız gezilebilir” ifadelerini kullandı.

Vali Çeber, yaylalarda yaptığı incelemelere ilişkin yaptığı samimi açıklamalarda; “Kaçkarların eteklerinde yer alan yaylalardan Huser Yaylasına gidin.  Tulum Sanatçısı Asım’dan tulum dinleyin, çayını için, pandemiden dolayı tek başınıza horon oynayın. Yanınızda kimse yokken insanlardan uzakta iken maskesiz fotoğrafınızı çekin ama sosyal mesafe gerektirdiği anda maskenizi mutlaka takın.

Sonra Galer Düzüne inin. Çay molası verin. Çimlerin üzerine yatın gökyüzünü izleyin.

Sonra Aydere gelin, yürüyüş yapın festival alanında oturun dinlenin. Eğer bulabilirseniz benim bulduğum gibi sizinle aynı kumaştan mümkünse Rize Bezinden elbise giymiş, Livanur bebek gibi dünyalar tatlısı bir bebek bulun, ailesinden izin alın öpmeden mutlaka çift maske ile sevin, fotoğrafınızı çekinin ( Felak-Nas okumayı da ihmal etmeyin:)))

Benim gibi, yaylalarda gördüğünüz vatandaşlarımızla, misafirlerimizle sohbet edin, Çaktırmadan maskesizleri uyarın maske denetimlerimize katılın

Ruhunuzu dinlendirin, yenilenin, biz Rizelilerin sohbetinin keyfini çıkarın” ifadelerine yer verdi ve herkesi haftanın iş stresini atabilmek için pandemi şartlarına uygun olarak yaylalara davet etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!