Advert
Advert
Advert

Avukat Remzi Kazmaz Rizespor'a Başkan Adayı Olacağını Açıkladı

Avukat Remzi Kazmaz Rizespor'a Başkan Adayı Olacağını Açıkladı

Avukat Remzi Kazmaz Rizespor'a Başkan Adayı Olacağını Açıkladı
Avukat Remzi Kazmaz Rizespor'a Başkan Adayı Olacağını Açıkladı admin

Flash53 Facebook sayfası ve YouTube kanalından canlı yayınlanan ‘Sözün Özü’ programında Togay Muratoğlu’nun konuğu Avukat Remzi Kazmaz oldu.

 

Programda seyircilerden gelen sorulara yanıt veren Kazmaz ‘Yeniden Rizespor’a yönetici olmayı düşünüyor musunuz? Sorusuna ‘Rizespor’a başkan olacağım’ şeklinde cevap verdi.

 

Çaykur Rizespor’a başkan olabilmek için geçerli alt yapıya sahip olduğunu dile getiren Av. Kazmaz “Çaykur Rizespor’a başkan olmayı düşünüyorum. Hem hukuki anlamda hem de teknik anlamda o altyapıya sahibim. Ancak Çaykur Rizespor asla ve asla siyasi sarmalın içerisinde olmayacak. Rizespor, altyapısı ile sadece Rize’de değil, Türkiye’de nam salacak. Yabancı kulüplere topçu satabilecek bir Rizespor’u oluşturmak istiyoruz” dedi.

 

Tecrübesinin Rizespor’a başkanlık için yeterli olacağını sözlerine ekleyen Kazmaz “Benim için Rize’ye hizmet etmek bir aşktır. Bu saatten sonra benim gibi düşünen bir ekiple Çaykur Rizespor’a sahip çıkmak istiyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu’nda 6-7 yıl görev yaptım. TFF’nin A’dan Z’ye bütün girdisini çıktısını iyi bilirim. 20 yıldan beri Çaykur Rizespor’da çalışmadığım başkan kalmadı. Yani bu tecrübelerle birlikte Rizespor’da başkanlık yapabiliriz. Tek başımıza değil ekibimizle birlikte bunu başarabiliriz” ifadelerini kullandı.

 

Rizespor’un siyasete alet edildiğini ve siyasi sarmala sokmayacak bir ekip oluşturmak istediklerinin altını çizen Kazmaz “Ancak bu konuda asla Çaykur Rizespor’u siyasi sarmalın içerisine sokmadan bir ekiple yola çıkmak istiyoruz. Sporu siyasete bulaştırmayan bir ekiple yol çıkmak istiyoruz. Benim isimlerle işim yok. Bugün Çaykur Rizespor yönetimindeki arkadaşlarımız da çok iyi. Mesela aklıma gelen bir isim. Sadullah Köse,çok efendi ve dürüst bir arkadaşımız. Ama bugün baktığımızda Rizespor siyasete alet oldu” şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!