Advert
Advert
Advert

İshak Alim'den Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İshak Alim'den Ramazan Bayramı Mesajı
İshak Alim'den Ramazan Bayramı Mesajı admin

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Ramazan Bayramına ulaşmanın manevi huzurunu yaşamakta olduklarını kaydederek, “Onbir ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimiyle birlikte bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bir bayrama daha ulaşmanın sevincini, manevi hazzını ve mutluluğu ile manevi huzurunu yaşamaktayız.” Dedi.

İl Başkanı Alim, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların taşıdıkları anlam ve önemine uygun olarak kutlanması gerektiğini ifade ederek şunları kaydetti: “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayı müminler için önemli bir fırsattır. Bizler, ramazanın vesile kıldığı kardeşlik ve yardımlaşma duygularını asırlar boyunca özümsemiş; bu atmosferi bütün hayata yaymayı başarmış köklü bir geleneğin birer fertleriyiz..Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bayramlarımız, hepimiz için büyük anlamlar ifade etmekte olup, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalıdır.

Bildiğimiz üzere Covid-19 salgını dolayısıyla bu yıl tüm ülke genelinde bayram boyunca sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Ülke olarak pandemi süresince son derece başarılı bir performans ortaya koyduk.Her bayram olduğu gibi bu bayram da ailemizle, çocuklarımızla, akrabalarımızla ve sevdiklerimizle bir araya gelerek mutluluğumuzu paylaşmayı isterdik fakat Bu bayramı alınan önlemlerden dolayı sevdiklerimizden biraz uzakta ve buruk bir şekilde kutlayacağız. Eskiden olduğu gibi ziyaretler yapamayacağız. Bu durum hüznümüzü artırıyor olsa da, sıhhat ve selametimiz için bunun gerekli olduğunu özellikle vurgulamak istiyorum. Allah’ın izniyle kucaklaşacağımız, doyasıya kutlayacağımız ve bir arada geçireceğimiz daha nice bayramlarımız olacak.

Daha nice ramazan aylarında buluşmak ve kucaklaşmak ümidiyle mübarek Ramazan Bayramımızı kutluyor, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!