Advert
Advert
Advert

Maske Denetimi Drone İle Yapıldı

Maske Denetimi Drone İle Yapıldı
Maske Denetimi Drone İle Yapıldı admin

Özellikle Atatürk ve Cumhuriyet caddeleri üzerinde kolluk kuvvetleri ve belediye zabıtası eşliğinde çok yoğun yaya devriyelerle birlikte maske ve sosyal mesafe denetimleri yapılmaya başlandı

. Yapılan bu özel denetimlere “maskemle güvendeyim” adı verilerek Bir farkındalık yaratılmaya çalışılıyor. Bununla ilgili il Pandemi kurulu tarafından maske takılmasının zorunlu ve sosyal mesafenin ihlalinin cezalandırılacağını ilişkin yeni tabelalar koyuldu

. Ayrıca araç içerisinde iki ve daha fazla yolcunun seyahat etmesi durumunda maske takılmasının zorunlu olduğuna ilişkin tabelalarda trafik Lambalarının hemen yanına Yerleştirildi ( Bu yarından itibaren görülecek diğer tabelalar da yarından itibaren görülecek) 


Bunun dışında Dronelar Eşliğinde havadan sosyal mesafenin özellikle şehir merkezinde hangi alanlarda ihlal edildiğine ilişkin Özel denetimler yapılarak görüntü kayıtları alınıyor ve ona göre kolluk kuvvetleri o bölgeye kaydırılıyor. 
Bugün itibari ile başlayan denetimler özellikle İstanbul’dan diğer illerden çay hasadı amacıyla gelecek olan Vatandaşların Gelişi öncesi sıkı bir şekilde yapılmaya başlandı ve önümüzdeki günlerde de devam etmesi planlandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!