Advert
Advert
Advert

Hasan Kartal'dan başlayacak lig hakkında açıklama!

Hasan Kartal'dan başlayacak lig hakkında açıklama!

Hasan Kartal'dan başlayacak lig hakkında açıklama!
Hasan Kartal'dan başlayacak lig hakkında açıklama! admin

aykur Rizespor'un Başakanı Hasan Kartal katıldığı bir televizyon programında yeniden başlaması planlanan liglerle alakalı çıklamalarda bulundu.


Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in 12 Haziran'da liglerin başlayacağını duyurmasının ardından tedirginlikle oyannacak bir futboldan fayda gelmeyeceğini dile getirerek "Bu tedirginlikte oynanacak futbolun bir anlamı olmaz. Bu durumda şampiyon olacak takım şansla olur" dedi.


Kulüp olarak ligin biran evvel son bulması gerektiğini savunduklarını sözlerine ekleyen başkan Kartal " Çaykur Rizespor Kulubü olarak bu ligin bir an önce bitirilmesinden yanaydık. Ligin tamamen bitirilmesi doğru olacaktı. Hazırlıklarımız başladı. Sporcularımızı Rize'de topladık. Sağolsun Ünal hocamızda yoğun bir şekilde çalışmaklarına devam ediyor. Dolayısıyla hiçbir problem yaşayacağımızıda düşünmüyorum" dedi.


Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in açıklamasını sanki taça atılan bir top gibi değerlendiren Kartal "Bu açıklamayı sanki taça atılan bir top gibi görüyorum. Çünkü kararı verecek olan fedarasyon 12-1-14 haziran dedi ama asıl kararı bilim kurulu verecek gibi görülüyor. Henüz Bilim kurulunun ne diyeceği belli değil " şeklinde konuştu. 


BİLİM KURULUNUN KARARLARINA UYMALIYIZ
Rizespor Kulüp başkanı Hasan Kartal "Bana göre fedarasyonumuz burada risk almıyor. Risk alsaydı 12sinde ligleri başlatıyoruz derdi, bu işi bitirirdi. Ayrıca bu tedirginliğin içerisinde oynanacak futbolun sonucununda belileyici olacağına inanmıyorum bunu da açık ve net söylüyorum. Çünkü futbol kulüpleri kendi güçlerini sahaya yansıtacak durumda değiller. Çünkü biz bunu yaşadık. Son oynadığımız iki maçta da takımımızın tedirginliği neticesinde puan alacağımız maçlardan malesef puan alamadak geri döndük. Bunu böyle düşünmek lazım" ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!