Advert
Advert
Advert

İsmail Türüt 'CHP' Söyleminden Sonra İlk Kez Konuştu!

Geçtiğimiz gece Kanal 7’de sahur programına katılarak ‘CHP olsaydı herkes ölmüştü’ şeklinde ifadeler kullanan İsmail Türüt, ilk kez flash53 YouTube kanalına konuştu.

İsmail Türüt 'CHP' Söyleminden Sonra İlk Kez Konuştu!
İsmail Türüt 'CHP' Söyleminden Sonra İlk Kez Konuştu! admin

Rize’nin online kanalı Flash53’te Gazeteci Turgay Ayhan’ın sunduğu ‘Evde Gündem’ programının konuğu olan Sanatçı İsmail Türüt, Kanal 7’de yayınlanan Sahur Programında söylediği ifadeler hakkında açıklamalarda bulundu.  Söylemleri için sahur programının yeri olmadığını dile getiren Türüt, kendisine yönelik ‘AK Parti yalakası’ söylemlerine de ‘Ben bu iktidardan 15 yıl boyunca zulüm gördüm’ ifadeleriyle tepki gösterdi. Türüt “Program olarak o açıklamanın yeri değildi. Orası dini içerikli bir programdı, orada konuşmamam gerekirdi. Mustafa Karataş hocayı da zor duruma düşürdüm. Keşke oraya konuşmasaydım ama bunu konuşmam gerekiyordu. Ben şuan da partiyi yönetenlerden bahsediyorum, yoksa CHP’li akrabalarım var benim. Rize’nin il başkanlığını yıllarca yapan amcam var, Hasan Türüt. Yani ben CHP’ye düşman değilim. Ona oy verenler bizim insanımızdır, ona müthiş saygım var. Ama bazı gerçekleri de söylemeden edemeyeceğim. Bana şimdi AK Parti yalakası diyorlar, burada 1 dakika durun. AK Parti tarafından 15 yıl bu ülkede bana zulüm yapıldı. Başındaki Cumhurbaşkanımızı kimse tanımadan ben tanırdım. Ben AK Parti yalakası falan onları da kabul etmem. Ben doğruları söylemeye çalışan bir adamım. CHP’liler şehir hastanelerine şiddetle karşı çıktılar. Bu süreçte bakın bu hastaneler gerçekten çokta işimize yaradılar. Ondan sonra ‘Biz öyle bir şey demedik’ diye söylediklerini inkar ediyorlar. Bu da benim gücüme gitti” ifadelerini kullandı.

Söylediklerinin biraz abartı olduğunu fakat yine de kendi düşüncesini söylediğini dile getiren Türüt “Şöyle bir düşündüm, bu iktidar olmasa da CHP olsa gerçekten bu ülkenin yarısı ölürdü dedim, bu biraz abartı oldu, biraz fazlaya kaçtı. zaten onlarında ağrına bu gitti. Zannediyorum mahkemeye vermişler, RTÜK’e şikayet etmişler. Ne yaparsa yapsınlar. Ben biraz gerçekten fazla abarttım ama bu dönemde, bu süreçte bunlar gibi CHP’nin bu işi yönetebileceğini düşünmüyorum. Bu benim düşüncem. Düşünce özgürlüğü vardır güzel kardeşim. Düşünce özgürlüğüne CHP’liler çok önem verir. Bende düşüncemi söyledim. Katılırsınız katılmazsınız ama bu benim düşüncem. Madem ki fikir özgürlüğü var, madem ki düşünce özgürlüğü var” şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!