Advert
Advert
Advert

Bal:Düşen Takımlar Toparlayamaz

Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal’dan flaş çıkış: Küme düşme kaldırılmalı. Şampiyon ve Avrupa’ya gidecek takım belirlenebilir ama alt tarafta asla adil bir yarış olmayacak. Kulüpler için mevcut şartlarda geri dönülmez hasarlara neden olabilir!

Bal:Düşen Takımlar Toparlayamaz
Bal:Düşen Takımlar Toparlayamaz admin

Şampiyonluk yarışı ve Avrupa potasındaki heyecan kadar Süper Lig’in son 8 haftasında ligde kalmak için de amansız bir mücadele verilecek. Ancak ateş hattındaki takımlar bu süreçte büyük endişe içerisinde. Sebebini Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal’la konuştuk. Deneyimli spor adamı küme düşmenin kaldırılması gerektiğini savundu. Kalan 8 haftanın düşme potası açısından adil sonuçlar doğurmayacağını açıkladı:

‘Düşen takım toparlayamaz’

“Sadece şampiyon olacak ve Avrupa kupalarına gidecek takımlar belirlenmeli. Çünkü ortada mücbir bir sebep var. Yukarıdaki takımlar rahat. Onlar için fazla endişe edecek bir durum yok. En az onlar etkilenecek. Peki, bizim gibi lige tutunmaya çalışan takımlar ne olacak! Zaten büyük ekonomik kayıplarımız var. Üstüne bir de küme düşme olursa, bu takımlar kendini bir daha toparlayamaz.”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!